• communicatie

 • personal branding

Succesvol ondernemen door 100% jezelf te zijn

Leerdoelen

 • Je weet welke strategische keuzes je moet maken om meer klanten en meer omzet te maken met je bedrijf
 • Je leert hoe je beter bepaalt wat voor jou een kloppende basis voor je bedrijf is. Handig voor als je nog moet starten maar ook als je al een tijdje bezig bent.
Ben jij ook al verzopen in alle webinars, online cursussen, knoertwaardevolle e-books en workshops die allemaal beloven dat als je DEZE informatie maar weet, dat je dan een succesvol bedrijf kunt opbouwen? "Je bent niet de enige. Ik zie veel (startende) ondernemers die hartstikke veel "weten" over 'ondernemen' -hoe ze aan marketing moeten doen, hoe ze het gat in de markt vinden, dat ze moeten gaan netwerken, een online aanbod moeten gaan maken. Maar het lukt ze nog steeds niet om een droge boterham te verdienen met hun business. Ik weet ook hoe dat komt; omdat ze hun bedrijf inrichten met tools van een ander en andermans voorwaarden", aldus ondernemerscoach Claudia Verhey. 
 
In dit webinar laat Claudia Verhey  zien welke tools en templates jij in de kliko kunt gooien, en welke keuzes je WEL moet maken als je een succes wilt maken van je bedrijf. Hoe zou het zijn als je je business 100% volgens je eigen voorwaarden kon inrichten? Je hoort het van Claudia Verhey in dit webinar. 

Last-minute meekijken? Klik hier 
 • eventmanager

  Petra Van der Vlugt

 • over de trainer

  Claudia Verhey

  "Ondernemerscoach voor nuchtere types, die zonder gedoe een succes van hun bedrijf willen maken"

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)