Storytelling: Maak jouw unieke verhaal (voor Groningers)

Leerdoelen

  • Maak jouw unieke verhaal om eruit te springen

Tijdens deze online workshop gaan we aan de slag met de rode draad in jouw leven en werk, om zo tot een onderscheidend verhaal te komen. Dat onderscheidende vermogen is enorm belangrijk, want je moet concurreren met vele anderen. Waarom zou een organisatie voor jou kiezen? Verder bepaalt jouw verhaal welke mensen je aantrekt en dus welke kansen er langskomen. Ook daarom moet je verhaal authentiek en persoonlijk zijn, zonder dooddoeners als ‘ik ben resultaatgericht’, ‘ik ben analytisch’ of ‘ik kan goed samenwerken’.

In deze workshop ontdek je de unieke, onderscheidende woorden en zinnen die omschrijven wie jij bent, wat je goed kunt en wat je wilt.

Deze workshop is voor Groningers en wordt georganiseerd i.s.m. het Talentperron van de Gemeente Groningen.

 

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Alex Berendsen

Alex heeft zelf jaren geleden een carrièreswitch doorgemaakt en helpt nu ondernemende mensen werk te vinden waar ze voldoening en energie van krijgen. De kern waar Alex zijn cliënten mee helpt is op een diepere laag zelf je pad vinden zonder je teveel aan te passen aan wat anderen van je verwachten. Dat doet hij op zowel carrièregebied als in relaties.

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten.

Word eventmanager, want dat verrijkt je cv! Neem daarnaast ook regelmatig deel aan events waar je iets nieuws van kan leren.

- Vera Ros - Jobcoach