Storiciteren: je bent een video verwijderd van jouw droombaan!

Leerdoelen

  • Ontdek je krachten en verbeterpunten: Wie ben je en waar sta je voor?
  • Ontwikkel meer zelfkennis en sta hierdoor in je kracht
  • Presenteer jezelf op een unieke wijze naar je droombaan toe

Je bent op zoek naar nieuw werk. Je wilt eruit springen maar hoe zou je dat moeten doen? 2020 het jaar waarin veel veranderd is, misschien ook wel in de manier waarop we sollicitaties doen. Hoe zorg jij ervoor dat jezelf echt goed in beeld krijgt & je boodschap duidelijk overbrengt; namelijk dat jij de persoon bent die ze zoeken voor die ene top baan! Zodat 2021 jouw jaar gaat worden! 

Door gebruik te maken van video zal je de meest passende baan en bedrijf tot je aantrekken.

Wij, Marko Bajic (professioneel videotrainer) en Hella Bolte (strategisch recruiter), nodigen je uit om je te leren hoe jij jezelf maximaal kunt presenteren via video. Hiermee onderscheidt je je niet alleen in het sollicitatieproces, maar tevens vergroot dit je zelfbeeld, waardoor je met meer zelfvertrouwen de gesprekken in kunt gaan.

------------------

Werkbezoekdag | Bereid je goed voor en vergroot jouw netwerk
De Werkbezoekdag biedt een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, het delen van kennis en ervaring en het ontdekken van jouw talenten.
Bereid je goed voor op jouw netwerkgesprek en oefen met gelijkgestemden op jouw ultieme pitch en vertel jouw verhaal.
Gebruik de kracht van het netwerken en schrijf je binnenkort in! Zie ook https://werkbezoekdag.nl/.

Over de trainer & eventmanager

trainer

Marko Bajic

Video marketeer Marko Bajic helpt jou als een koning(in) voor de camera te staan. Dit is voor ondernemers en werkzoekenden heel handig.

trainer

Hella Bolte

We versterken jouw beeld van jezelf en leren we je meer over “storytelling” via video, zodat je dit kunt inzetten tijdens het sollicitatieproces. Niet alleen werkt het onderscheidend, maar deze technieken blijven handig voor de rest van je leven!

eventmanager

Mary Akkermans

Hi, ik ben Mary en woon samen met Eugene en mijn bonus tweeling Abel en Mees van 19 in het Brabantse Bavel. In onze vrijetijd vind je ons veel bij de Pellikaan en op de mountainbike. Met hart en ziel help ik klanten, mensen en organisaties bij het realiseren van hun ambities. Als HR consultant/adviseur ondersteun en ontlast ik het management/eigenaar en directie bij diverse soorten personeelsvraagstukken. Ik zoek een toffe HR job in een persoonlijke en dynamische omgeving bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening in de regio Breda .

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren en mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv gezet. Dat dicht het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)