Sterker in je schoenen!

Leerdoelen

  • Leer je emoties herkennen en begrijpen
  • Leer met oefeningen je emoties beter te hanteren
  • Ontdek hoe je kunt omgaan met veranderingen en uitdagingen
  • Herontdek je veerkracht en potentieel

Van slag na een afwijzing? Onzeker over waar te beginnen bij je zoektocht naar werk? Versterk dan jouw veerkracht door het verhogen van jouw emotionele intelligentie! Tijdens deze online workshop laat toegepast psycholoog en mentale vitaliteitscoach Silvie Teeuwisse je kennismaken met een wetenschappelijk methode waardoor je leert emoties te herkennen, begrijpen en hanteren.  Door het verhogen van jouw emotionele intelligentie kun je beter omgaan met veranderingen, je eigen gedrag sturen, jezelf beschermen tegen burn-out en je creativiteit versterken.  Je krijgt praktische oefeningen die je meteen in jouw dagelijks leven kunt toepassen.  Kies met deze nieuwe inspiratie en vaardigheden met meer rust en zelfvertrouwen de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling of op je pad naar nieuw werk.


Wie organiseert dit event?

trainer

Silvie Teeuwisse

Silvie Teeuwisse heeft in meer dan tien jaar al vele mensen geholpen in het verhogen van zelfvertrouwen en het vinden van de juiste werk-privébalans. Ze is toegepast psycholoog, praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenzorg (POH-GGZ) en heeft sinds 2019 haar eigen coach- en trainingsbureau Teeuwisse Coaching & Training. https://www.silvieteeuwisse.nl

eventmanager

Jeroen de Scheemaker

Docent, kunsthistoricus en trainer mindfulness die sterk gelooft in de creatieve potentie die ieder mens heeft. Die ook gelooft in de kracht van het kijken en van onze perceptie. Kijken naar kunst kan helpen in het ontwikkelen van een heldere blik op onszelf, en daarmee op de huidige compexe samenleving en op de problemen waar we vandaag de dag voor staan.

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)