• communicatie

 • flow & fun

Springplank voor veerkracht en groei

Leerdoelen

 • growth mindset
 • meer veerkracht voor gezondheid én succes
Veerkracht en een Growth Mindset zijn twee van de belangrijkste factoren naar succes. Ze zijn sterk verbonden met elkaar. In deze onzekere tijden zijn ze zeker nodig!
 
Door het fenomeen van neuro-plasticiteit kunnen wij oude patronen (gedachten, gedrag, overtuigingen etc...) los laten en nieuwe patronen laten ontplooien. Dit zijn belangrijke uitgangspunten om verder te komen in het leven.
 
Stap op de springplank met trainer Mary Jane Roy. Zij weet als geen ander hoe je meer veerkracht kan krijgen. Ze heeft veel ervaring om mensen te laten leren wat ze nodig hebben om goed tegen de huidige en toekomstige uitdagingen aan te kunnen. Mary Jane neemt je mee in een interactieve sessie waarbij je een persoonlijke actie plan maakt om zelf ook een sprong te kunnen maken in jouw eigen reis. 
 
In dit online event van JobOn leer je waarom veerkracht zo belangrijk is voor je gezondheid én jouw succes. Je leert de verschillen tussen een groei en een statische mindset. En je krijgt een aantal handige tips en tools in deze gekke Corona-periode zelf ook veerkrachtig te worden.
 
Zoals haar naam al aanduidt, is Mary Jane’s moedertaal Engels. Zij geeft deze workshop in het Nederlands, maar er komen zeker ook Engelse woorden langs – de zogenoemd ‘Dunglish’. Alle vragen mogen gesteld worden in het Nederlands.
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Mary Jane Roy

  "A well-being adviser, facilitator, presenter, and writer who likes to see employees thriving in their (work)spaces."

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)