Spring eruit met LinkedIn

Leerdoelen

  • Zichtbaarheid vergroten om je doel te bereiken.
  • Je doel bereiken door inzet van LinkedIn.

LinkedIn slim inzetten om die leuke job te vinden
Heb jij al succes met LinkedIn? Laat jij online zien wat jij te bieden hebt? Is het voor je toekomstige werkgever of opdrachtgever meteen helder wat jij doet? Je bent er niet bij als mensen je profiel bezoeken. Zorg dus voor een TOP eerste indruk. En zorg dat je beter gevonden wordt.

Daar gaat Trudy Pannekeet je alles over leren in deze interactieve workshop Spring eruit met LinkedIn. Of je nu werk zoekt in dienstverband of als zelfstandige; je moet jezelf goed presenteren (verkopen). En daar is LinkedIn een geweldig platform voor.

80% van zakelijk Nederland is actief op LinkedIn. Daar liggen dus kansen.

Hoe val jij op?
Je hoeft niet te schreeuwen om eruit te springen. Opvallen op LinkedIn zonder te roeptoeteren. Dat kan prima. Op een manier die bij jou past. Oké, iets uit je comfortzone misschien. 😊

Wat gaan we doen?
🎯 Ik geef tips & tricks voor een TOP eerste indruk op LinkedIn.
🎯 Wie wil je eigenlijk bereiken? Hoe raak je die op LinkedIn?
🎯 Wat kun je delen en hoe zorg je dat mensen dit zien?

Er is volop ruimte voor interactie en om je vragen te stellen.

🎯 En… (spannend?) feedback op je eigen profiel.

Voorbereiding:
Niet nodig. Je kunt gewoon lekker meedoen. Maar in het kader van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ is het wel slim om alvast even kritisch je eigen LinkedInprofiel te bekijken. Is het duidelijk wat jij te bieden hebt? Optimaliseer je LinkedIn profiel. Je kunt hiervoor de LinkedIn checklist voor een TOP profiel gebruiken van Trudy Pannekeet.

Trudy Pannekeet is Linkedln expert en auteur van het boek ‘Spring eruit met Linkedln’. Een praktisch en zeer volledig boek die je echt AANzet zodanig dat jij je doel bereikt met inzet van LinkedIn.

Wie organiseert dit event?

trainer

Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet is Linkedln expert en publiceerde onlangs het boek ‘Spring eruit met Linkedln’. Een praktisch en zeer volledig boek die je echt AANzet zodanig dat jij je doel bereikt met inzet van LinkedIn. Ze vertelt je waar je op moet letten bij het maken en optimaliseren van je professionele profiel. Hoe je je ideale werkgever vindt en beter nog: hoe hij/zij jou goed kan vinden. Verder geeft ze veel tips & tricks over wat je kunt delen en hoe dit een groter bereik kan krijgen, uitleg over het algoritme. Met als kersje op de taart: hoe maak je stappen met LinkedIn in 5 minuten per dag. Trudy heeft jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven. Ze heeft o.a. gewerkt bij Sanoma en Mattel en was verantwoordelijk voor merken als Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc. Daarna maakte ze zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ze 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding en heeft ze o.a. Social Media opgezet voor Raw Superfood en natuurcosmetica SANTE en LOGONA. Nu geeft ze trainingen en adviseert ze ondernemers bij hun marketing en de daaruit voortvloeiende social media plannen. Ook heeft ze voor een aantal bedrijven hun social media in beheer.

eventmanager

Diane Kramer

eventmanager

Irma Van Der Stelt

Drijf niet door in het vinden naar de baan. Durf ook te vertrouwen wat op je pad komt. Kies bewust voor momenten van solliciteren en momenten van vrij zijn en gun jezelf hierin een goede balans. Dat geeft rust en het gevoel dat je toch zinvol bezig bent en je inzet voor die nieuwe toffe baan.

- Ellen (Team Hengelo)