• ondernemerschap

Spelen met jouw ondernemersidee

Leerdoelen

 • Je krijgt meer zicht op wat je als ondernemer wilt aanbieden aan welke klanten
 • Je leert hoe je het Business Model Canvas kan invullen en gebruiken om jouw ondernemersidee aan te scherpen
 • Je denkt mee en geeft anderen feedback op hun ondernemersideeën
Je wil voor jezelf starten, maar wat is de eerste stap? Je hebt een goed idee, maar weet niet of het ondernemend genoeg is? Of je vindt het gewoon leuk mee te doen en denken met startende ondernemers.

Doe mee met deze online workshop waar we samen gaan 'knutselen' aan jouw ondernemersidee. Tijdens een interactieve onlinesessie gaan we met elkaar aan de slag met het maken van jouw ondernemersplan op één A4 (volgens de methodiek van het Business model canvas dat bestaat uit 9 bouwstenen). 

Na twee uur weet je duidelijker hoe je waarde wil toevoegen (waardepropositie), aan wie (klanten) en wat jouw unieke vakmanschap is om dit te kunnen doen. En nog belangrijker, je hebt feedback gekregen van andere deelnemers en op jouw beurt bijgedragen aan andere ondernemersideeën. Een goed idee komt nooit alleen!
 • eventmanager

  Petra Van der Vlugt

 • over de trainer

  Marijne Vos

  Als organisatieadviseur ben ik bondig en scherp. Ik vind het belangrijk mensen te prikkelen, zodat ze op een andere manier naar hun werk kijken. Het adviesproces begeleid ik dusdanig dat alle betrokkenen het proces en het eindproduct als waardevol ervaren. Ik ben in staat mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Als projectleider ben ik daadkrachtig en innovatief. Ik heb ervaring met het ontwikkelen van nieuwe business concepten, begeleiden van veranderprocessen en het uitbouwen van netwerken. Ik zie snel en scherp welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven. Ik ben creatief, associatief, denk in grote lijnen en benader problemen op een oplossingsgerichte manier

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)