• coaching

Solliciteren met lichtjes in je ogen

Om met succes op zoek te kunnen gaan naar werk heb je (zoals ik het noem) de lichtjes in je ogen nodig. Daarmee bedoel ik dat je je energiek voelt en er echt zin in hebt om te solliciteren.

Iedereen is uniek en iedere situatie is anders. Ik weet dat het een moeilijk proces kan zijn. Ik heb het namelijk zelf ervaren.Wat mij geholpen heeft om de lichtjes in mijn ogen terug te krijgen is dat ik in beweging ben gekomen. Ik ben met mensen in contact gekomen die naar mij luisterden, ik heb de verandering omarmt en keuzes gemaakt die voor mij goed voelden. Voor jou kan deze workshop ook een (eerste) beweging zijn om weer in jouw flow te komen. 

In deze workshop vertel ik kort mijn verhaal. Daarna ga jij zelf aan de slag! 
Jij gaat onderzoeken wat jouw grootste verlangen is en hoe je daar kunt komen of in ieder geval de eerste stappen in die richting kunt zetten.
We doen dit in een kleine veilige setting met maximaal 8 mensen. 

Wat neem je mee naar huis: Jouw eigen ingevulde werkblad met een concrete zo groot mogelijke eerste (kleine) stap op weg naar het realiseren van jouw verlangen. Zelf bedacht en aangevuld door medecursisten. 

Dus ....samen op weg naar de lichtjes in jou ogen! 
  • eventmanager

    Angelique Veldhoen

  • over de trainer

    Monique van Horrik

    Ik ben er goed in om mensen te begeleiden. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als HR-adviseur. In deze functie heb ik managers en medewerkers geadviseerd en gecoacht. Na een lastige privé periode heb ik er voor gekozen om het roer om te gooien en ga ik me volledig toeleggen op hetgeen ik goed kan: het begeleiden van mensen. Ik zet daarbij mijn jarenlange HR ervaring in, maar ik ben ook ervaringsdeskundige. Ik ben namelijk geruime tijd wegens ziekte en privé-problematiek uit de running geweest. Ik heb bewuste keuzes gemaakt om weer in een goede flow te komen. Of zoals ik dat noem om weer lichtjes in mijn ogen te krijgen. Ik wil hetgeen ik geleerd heb graag doorgeven.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)