Solliciteren met LEF

In deze tijd gaan veel banen verloren, maar er zijn ook volop kansen! Ook als je een andere baan zoekt of een nieuw beroep wil gaan uitoefenen.

Tijdens dit In Between Café geeft Pieter Koevoets een workshop over twee onderwerpen. Het eerste is: Ga solliciteren met LEF, als vakvrouw/vakman en zorg dat jij die gunfactor gaat kweken. Maak ook gebruik van alle hulpmiddelen die er zijn o.a. bij het UWV Werkbedrijf. In deze workshop praat Pieter jou graag bij over de arbeidsmarkt anno nu, de ontwikkelingen en de gratis hulpmiddelen en regelingen die wij te bieden hebben.

Het tweede onderwerp is een onweerstaanbaar CV en linkedin-profiel, waar jouw vakmanschap vanaf spat. En ben jij bekend binnen het relevante netwerk?
Na de workshop is er ruim gelegenheid om te netwerken en voor onderling contact.

Pieter Koevoets is een zeer aansprekende spreker. Hij is sollicitatiecoach-trainer en social media expert bij Het UWV Werkbedrijf in Utrecht, en Werk@cetera. Laat je inspireren en informeren over hoe je met hulp van het UWV Werkbedrijf je kansen op deze veeleisende arbeidsmarkt kunt vergroten.

De bijeenkomst is in het RodeKruisgebouw in Driebergen, Dennenhorst 22 A in Driebergen. Het is gelegen in een woonwijk en bij de ingang staat een groen kruis. Parkeren kan op het terrein. Dennenhorst is parallel aan de Akkerweg en het Rode Kruis gebouw is aan het eind van de Esmeijerlaan.

Kosten zaalhuur: € 3,75 per persoon

Mocht er een week van te voren blijken dat we niet op locatie bij elkaar kunnen komen, dan verschuiven we de bijeenkomst naar Zoom. Meld je om die reden aan bij: inbetweencafeuhr@gmail.com

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)