• solliciteren

 • flow & fun

Slim en efficiënt solliciteren anno nu

Leerdoelen

 • vacatures leren lezen
 • Bellen voor een sollicitatie
 • Creëer de juiste mindset
Op 25 maart was Wendy ook te zien bij ons, op veler verzoek keert ze terug. Heb je vorige keer niet kunnen kijken, meld je dan aan!

Je wilt graag een andere baan en ziet een leuke vacature. Hoe kom je er achter of deze baan
bij jou past? Hoe check je je aannames over wat er in de vacature staat? Hoe kom je erachter wat het bedrijf écht zoekt en voorkom je een mismatch?
En als dan je solliciteert is het van belang om een CV en brief te sturen waarmee je op de JA stapel komt. En je die uitnodiging krijgt om op gesprek te komen! Een goede analyse van de vacature en een CV en Brief Anno nu zijn het eerste wat je nodig hebt om jezelf authentiek en onderscheidend te presenteren.

Na dit Webinar:
- Weet je hoe je een vacature moet lezen en ‘coderen’ om erachter te komen of dit de baan is die bij jou past.
- Snap je de meerwaarde van bellen voordat je solliciteert
- Weet je hoe je een krachtig en persoonlijk CV en onderscheidende brief maakt die ervoor zorgt jouw kans op een gesprek met 70% is vergroot!
- Weet je welke mindset jij nodig hebt om door Slim & Efficiënt te solliciteren de baan te vinden die echt bij jou past!

 • eventmanager

  Danny Stigter

 • over de trainer

  Wendy Goudzwaard

  Wendy Goudzwaard is senior coach en trainer en loopbaanexpert. Ze helpt jou om in beweging te komen naar de baan en het leven wat bij jou past. In de afgelopen 10 jaar heeft ze de succesvolle methode SES: Slim & Efficiënt Solliciteren, in 6 stappen naar de baan die bij jou past ontwikkeld. Hiermee heeft ze honderden mensen succesvol begeleid naar de volgende stap in hun loopbaan. Ze daagt je uit om veranderingen door te voeren zodat je meer werkgeluk ervaart. Want jij bent Goud Waard!

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)