Rust vinden in roerige tijden

Leerdoelen

  • Bewust worden en herkennen van leven in je hoofd of in je lichaam
  • Begrijpen hoe meer in je hele lichaam leven stress helpt te verminderen
  • De adem als verbinding tussen hoofd en lichaam leren inzetten
  • Effectief inzetten van micromomenten rust in de dag

Wil je meer rust en ontspanning in je leven?
Merk je dat de balans wat weg is? Vaak proberen we alles met ons hoofd, ons denken, aan te pakken. Terwijl veel van onze wijsheid in ons lichaam zit.

Tegen de tijd dat we volwassen zijn, zijn velen van ons gestopt met luisteren naar de belangrijke signalen van ons lichaam. Weten we niet meer wat we op een bepaald moment nodig hebben en vaak horen we onze innerlijke berichten niet totdat het luider schreeuwt … en ongemak verandert in stress of ziekte.

Maroesja Grabijn is lichaamsgericht therapeut en coach en neemt je in deze interactieve zoom bijeenkomst mee in de routes van je lichaam om stress te verminderen en balans terug te krijgen. Ze laat je, met behulp van kleine oefeningen, voelen, ervaren en zien dat de wereld om je heen verandert als jij anders in contact bent met je lichaam.

En dat kan heel goed online! Met camera aan!

Wie organiseert dit event?

trainer

Maroesja Grabijn

Als lichaamsgericht therapeut en coach op het gebied van stress- en traumaverwerking begeleid ik mensen bij het vergroten van hun innerlijke veerkracht zodat ze zich kunnen bevrijden van stress, zorgen en pijn. De uitdaging waar we voor staan ​​is het leren vertrouwen en ons over te geven aan ons lichaam als onze gids. Niet alleen ons hoofd, maar het gehele lijf. Te vaak negeren we de wijsheid van het lichaam en voelen we ons losgekoppeld en niet in contact. Of draait het hoofd overuren. Toch is de intelligentie van ons hele lichaam altijd beschikbaar voor ons. De vraag is: zijn we bereid te luisteren, toegeven en te volgen? Naarmate we de ongelooflijke rijkdom aan kennis in ons lichaam leren herkennen en eren, kunnen we beter naar onszelf luisteren en er aandacht aan besteden. Dit kan een deur openen naar een betere gezondheid, meer veerkracht en welzijn. Op verschillende manieren ondersteun ik mensen in het proces om meer bij zichzelf te komen, zodat zij zich bewust kunnen worden van hun eigen kracht en het leven kunnen leiden wat ze echt willen. Vanuit een stevig fundament jezelf in de wereld zetten zorgt voor minder stress, meer helderheid, balans en passie, meer betrokkenheid en authenticiteit. Zodat je op een betekenisvolle manier verbinding kunt maken met anderen en met jezelf.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)