Pitstop Zomereditie

Leerdoelen

  • Meer inzicht in de kern van de belemmering
  • Meer overzicht over de mogelijkheden en kansen
  • Meer regie op de verandering
  • Inspiratie en empowerment

Jij weet het en ik weet het ook: je doet je best. Of je er nou mee bezig bent je zelf opnieuw uit te vinden, je te profileren, je aan te sluiten of nieuwe uitdagingen te zoeken. Je zou hier op deze site niet zijn als je niet je best zou doen. 

En toch voelt het niet zo? Voor jouw gevoel zit je vast met vragen en twijfels? Vind je dat jouw proces op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, jouw personal branding en jouw netwerking kwaliteiten haperen. Om er maar niet te spreken van jouw gemis aan “fun en flow”.

Wij weten het beiden: het ligt niet aan te weinig informatie, mogelijkheden, advies en tips.  Maar, je weet het niet. Er zijn maar beren op jouw weg. Je voelt je bevangen in mits en maar’s? 

Pitstop - dat betekent even inspiratie tanken. Dat is wat we doen in deze klassische intervisie sessie. Leg jouw situatie met jouw vraag voor aan 5 andere mensen, die vanuit hun eigen wijsheid naar jou luisteren, kijken en hun commentaren geven. Die pak je op of je legt ze naast je neer. Dat is aan jou! Maar beloof me, als je de Pitstop verlaat, kijk je anders naar de wereld.  En wat jouw hindert.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Renate Schmitz

Ik ben op zoek naar werk waar in ik mijn talent en ervaringen in kwijt kan. De kern van mijn talent heet "Begrijpen". Dit is wat ik doe en wat kan. Als professional en als Mens. Ik hou ervan te berijpen wat er tussen mensen speelt, welke factoren er een rol spelen bij de innerlijke dynamiek van een persoon. Wat leid tot gedrag en hoe kan dit verandert worden. Naast een boekenkast van kennis beschik ik over twee kernvaardigheden die mij helpen: Luisteren en visualiseren. In vorm van beelden of in vorm van expressie en interventies. Ik vertel verhalen; ik verbind en ik laat zien wat er gaande is. Ervaring heb als Managementtrainer, Coach, Therapeut en als Guide en Gids in Amsterdam. Ik ben van origine Duits en Dyslectisch. Van daar

Sta open voor alle mogelijkheden die op je afkomen. Kies dan voor wat het best bij jou past. Het uitbreiden van mijn netwerk was zeer waardevol. Je komt bij JobOn veel gelijkgestemde mensen tegen en ook trainers en coaches die veel waardevols te bieden hebben.

- Danielle (Den Bosch)