PITCHEN met LEF

Leerdoelen

  • Maak m.b.v. de X-Y-Z methode de perfecte pitch
  • Toepassing in de praktijk
  • Ontmoet mede werkzoekenden, leer van elkaar en vergroot je netwerk

De arbeidsmarkt is bijzonder dynamisch op dit moment. Werkgevers kijken anders naar kandidaten en passen nieuwe wervingsmethodes toe. Als je een nieuwe baan zoekt is het belangrijk om kort, krachtig en duidelijk jouw toegevoegde waarde en kwaliteiten te laten horen in een opvallende PITCH.

Tijdens deze 3 uur durende workshop "PITCHEN met LEF" ga je de X-Y-Z pitch methode aanleren. Samen met mededeelnemers gaan jullie deze opzetten, oefenen en opnemen op jullie smartphone.

Waarom is pitchen belangrijk?

Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk achter te laten. Pitchen is een methode om kort en krachtig jouw meerwaarde hoorbaar in beeld te brengen. Een goede pitch gebruik je tijdens een voorstelronde, tijdens netwerken en in een sollicitatiegesprek. Ook in je profiel op LinkedIn en je cv wordt de pitch ingezet!

Tijdens deze workshop word je ook bijgepraat over de arbeidsmarkt anno 2023. 

Laat je inspireren en trainen door Pieter Koevoets. Pieter is gecertificeerd loopbaancoach-, sollicitatie- en business trainer. Expert in social media met LinkedIn als specialisme. Pieter heeft veel ervaring en heeft de drive om iedereen die zich oriënteert op een nieuwe loopbaan in beweging te krijgen. Zijn aanpak is direct en pragmatisch. 

Doe je mee?

We zien je graag op de 22e februari om 10.00 uur in het prachtige gebouw van Wereld Natuur Fonds in Zeist. De groepsgrootte is max. 12 personen.   

Wie organiseert dit event?

trainer

Pieter Koevoets

Pieter Koevoets is een motiverend spreker, gecertificeerd loopbaancoach, sollicitatietrainer en social media expert bij UWV Werkbedrijf in Utrecht. Met zijn directe, pragmatische aanpak krijgt hij werkzoekers met HBO/Academisch werkniveau en startende ondernemers in beweging.

eventmanager

Paul Van Kassel

Ik heb altijd gewerkt binnen sales, marketing en business development in een internationale omgeving. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. De komende tijd besteed ik aan een uitgebreide oriëntatie om precies te bepalen wat ik wel en niet wil om daarmee de juiste volgende stap te zetten.

Ik heb bij JobOn veel geleerd en waardevolle nieuwe contacten opgedaan. Daarnaast gaf mijn werk als Eventmanager mij het gevoel een zinvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren.

- Aafke Bednorz