• personal branding

 • ondernemerschap

 • coaching

Pak de lead!

Leerdoelen

 • Inzicht in waarmee je (nog) worstelt: een urgent probleem dat je (nog) niet volledig opgelost hebt
 • Jouw unieke toegevoegde waarde voor jouw ideale werkgever of klant 100% helder
 • Jouw expertstatus 100% helder
 • Je bent moeiteloos zichtbaar
Heb jij als ambitieuze werknemer of professional jouw sporen in jouw vakgebied verdiend?
En wil jij nu jouw kennis en expertise inzetten om anderen verder te helpen?
Maar loop je er ook tegen aan dat je niet gelooft dat je precies de baan of het bedrijf kunt krijgen dat daarbij past?
Dat komt omdat je jouw unieke toegevoegde waarde voor jouw ideale werkgever of ideale klant niet 100% helder hebt.
Omdat je worstelt met een urgent probleem dat je (nog) niet volledig opgelost hebt.

In dit webinar maken deelnemers kennis met SUPER.
SUPER is een transformatiemodel legt feilloos bloot:
1. Waar jouw sollicitatie- of bedrijfsactiviteiten werken en waar niet.
2. Wie jouw ideale werkgever of ideale klant is
3. Wat jouw expertstatus is
4. Je wordt moeiteloos zichtbaar omdat je los bent van wat anderen van je vinden

Schrijf je snel in, want het aantal deelnemers is beperkt!
 • eventmanager

  Elena Bragar

  Geboren regelaar, met passie voor evenementen, mensen en communicatie. Ik ben een veelzijdige creatieve organisator, met giraf-view en oog voor detail. Of het om een familiefeest of een internationale netwerkbijeenkomst gaat, het wordt mij altijd als creatieve brein en organisator toevertrouwd. Ik ben een wereldburger met meer dan 20 jaar ervaring in internationale productiebedrijven, bewust van het belang van culturele verschillen in internationale zakelijke wereld. Als all-round professional met ervaring in het coördineren van activiteiten van verschillende afdelingen van productie tot distributie en aftersales, ben ik comfortabel in het werken met medewerkers van alle niveaus, communicatief en projectmatig. Op dit moment ben ik een nieuwe pad in mijn carrière aan het bewandelen om Event- of Product Manager van internationale zakelijke evenementen of beurzen te worden en ben daarom heel enthousiast om als Event Manager bij JobOn aan de slag te gaan.

 • over de trainer

  Joycet Reinders

  Inspirerend schrijver en spreker over de afhankelijkheidsparadox. Toptrainer en succesvol businesscoach. Gelicenseerd Avatar® Master Ik geloof dat jij, als ambitieuze professional en ondernemer meer succes dan je ooit voor mogelijk hield, kunt hebben, als je helemaal los bent van wat anderen van je vinden. En dat kom je vanzelf als je jouw expertstatus 100% helder hebt. Je wordt moeiteloos zichtbaar omdat je gaat leven, werken en ondernemen vanuit die sweetspot waar jouw passie, talenten en persoonlijke eigenschappen samenkomen. Waar je onweerstaanbaar en unstoppable bent. Mijn naam is Joycet Reinders. Ik ben tot 2012 manager in de gezondheidszorg geweest. Mijn interesse in afhankelijkheidsdynamiek in relaties komt voort uit het feit dat ik zelf heb ervaren dat ik weliswaar een hoogopgeleide, succesvolle vrouw en moeder ben, maar dat ik in mijn privérelaties toch onderuit ging. Ik maakte een vechtscheiding door en zag, in de thuiszorgteams waaraan ik leiding gaf, medewerkers zakelijke en privé onderuit gaan. De afhankelijkheidsparadox is gebaseerd op het projectiemechanisme en laat je zien hoe jij in je leven precies creëert wat je beoogt te voorkomen doordat je acties doet, die je beter niet kunt doen. Of doordat je acties niet doet, die je juist wel zou moeten doen. Loskomen uit de afhankelijkheidsparadox is een eenvoudige en effectieve methode waarmee jij jouw projecties op de wereld om je heen, ontmaskert en terugneemt. Het is een avontuur dat je snel inzicht geeft in waarom jouw sollicitatie- en bedrijfsactiviteiten werken of juist niet. SUPER is een transformatiemodel waarmee jij jouw expertstatus en ideale werkgever of ideale klant 100% helder hebt zodat je moeiteloos zichtbaar bent omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat het je oplevert is onbetaalbaar: vrijheid én (financiële) onafhankelijkheid.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)