Ontwikkel een unieke pitch met gamification!

Leerdoelen

  • Laat jezelf op een unieke manier zien
  • Ontwikkel een experience met jezelf in de hoofdrol

Maak van jouw pitch iets unieks door tijdens deze workshop in de huid te kruipen van een experience designer.


Alleen door mensen recht in het hart te raken komen ze in beweging. Mensen mee sleuren het avontuur. De mix van storytelling, real life gaming en experience design is buitengewoon sterk gebleken om mensen te enthousiasmeren en te overtuigen. Hoe je dat doet? Raak ze in het hart met een onvergetelijke ervaring. Jij bent momenteel waarschijnlijk op zoek naar werk? Of je nu solliciterert of als ondernemer jezelf in de spotlight wilt zetten, in deze interactieve workshop ga je aan de slag om jezelf als experience in de markt te zetten! Wil jij op een ludieke manier bij de CEO van een specifieke werkgever onder de aandacht komen? Of wil jij een netwerkgesprek regelen met iemand die gouden connecties heeft in een bepaalde branche? Na deze workshop zijn je kansen daarop vergroot omdat je aan de slag gaat om jouw verhaal op een unieke manier te presenteren! Jouw beoogde doelgroep vraagt echter om maatwerk, je dus eerst verdiepen in de persoon bij wie je onder de aandacht wil komen, vervolgens ga je aan de slag om een unieke pitch en propoersitie te maken in de vorm van een experience.

In de marketingwereld hebben Myrte en Astrid bijvoorbeeld iets creatiefs gedaan via WeTransfer en Jessica viel op daar haar cv via een gebaksdoos bij je juiste persoon te krijgen...

 

Gastspreker Nils Roemen
Het ontwerpen, bouwen en uitvoeren van dit soort ervaringen is de expertise van Nils Roemen: "
Door het bouwen van meerdere escaperooms ontdekte ik de buitengewoon krachtige mix van Storytelling, gaming en experience design. Een haast betoverende mix waarmee je mensen in beweging krijgt. Waarmee je hen betrekt en vol in de actie gooit. Van escaperooms ben ik experiences in het publiek domein en binnen organisaties gaan bouwen. Zo ontstond een breed scala aan experiences, binnen onderwijs, bedrijfsleven, universiteit en overheid. Telkens met als doel mensen uit eigen verlangen mee te laten doen. En dat werkt."

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)