Ontdekkingsreis over de wereld van verschil

Leerdoelen

 • Effectief communiceren.
 • Bewust worden van je eigen gedrag.

Wil je een nieuwe weg inslaan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je daarbij jouw gedrag en communicatie wat beter op de kaart zetten?

 

Nieuwe routes

Krijg energie, inspiratie en inzicht in hoe je samenwerkt, communiceert en beslissingen neemt. Rian Verkooijen neemt je mee op haar fascinerende rondreis en laat je zien hoe je met personal mapping meer effectiviteit en werkplezier kunt behalen.

 

Gedrags- en communicatieverbetering

Door je eigen routes te verkennen, leer je wat jouw voorkeursstijl is en welk gedrag daarbij past. Of het voor jou bijvoorbeeld effectief is om thuis te werken of juist veel samen te werken met anderen.

 

Ook leer je hoe communiceren gemakkelijker en leuker kan zijn. Door af te stemmen met je gesprekspartner weet je zeker dat jouw boodschap overkomt.

 

Wees nieuwsgierig en sta open voor deze online inspiratie tour. Als kers op de taart verloot Rian een gepersonaliseerde wereldkaart:

 

Reis je met Rian mee?

 • eventmanager

  Arlette Van Hoeven

  Ik ben Arlette van Hoeven en ik krijg energie van het organiseren van evenementen of projecten. Ik ga voor het hele plaatje. Ik monitor en verzorg een evenement van A-Z. Ik ben een teamplayer en houd er van om met verschillende culturen samen te werken. Een echte doorzetter, dat ben ik, waarbij eerlijkheid en respect hoog in het vaandel staan.

 • over de trainer

  Rian Verkooijen

  In 2019 ben ik gestart met NieuweRoutes. Daarvoor werkte ik in diverse rollen in de zich altijd ontwikkelende reisindustrie. Werken voor een sector-organisatie leerde mij met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties en veranderingen. Mijn why? Het geeft mij energie als ik mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van inspiratie, talent en de wijze waarop je jezelf en als team ontwikkelt. Met Nieuwe Routes duik ik de diepte van de organisatie in om een bijdrage te leveren aan teameffectiviteit en werkplezier. Hoe dan? Ik help je Route te bepalen en richting te geven door: Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden; Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)