• solliciteren

Online meetup Zaandam

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk in de regio Zaandam
  • Ga aan de slag met kernkwadranten
  • Deel tips en ervaringen met andere werkzoekenden in de regio
  • Zoek een sollicitatiebuddy
Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.

Bij deze meet-up staan we ook kort stil  bij het Kernkwadranten model, dat is ontwikkeld door Daniel Ofman. Door het model krijg je inzicht in de kernkwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën van jezelf en van anderen. Door middel van het maken van kernkwadranten krijg je inzicht in hoe deze vier aspecten met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Het is een veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode die je ook kunt gebruiken in sollicitatiegesprekken. Weet je je kernkwaliteiten met je uitdaging te verbinden, dan sta je in je kracht!

In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit de regio Zaandam, maar kijken we dus ook samen naar elkaars kernkwadranten; Je scherpt ze aan tot ze je als een jasje passen; Je leert hoe je ze inzet tijdens een sollicitatiegesprek. Het resultaat: meer inzicht in jezelf en een krachtig antwoord op de vraag wat je sterke en minder sterken punten zijn. 

JobOn heeft een samenwerking met gemeente Zaanstad. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten. Nu bieden we speciaal voor inwoners uit de regio deze online meet-up aan. Woon je dus in de regio Zaandam en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!
  • eventmanager

    Pieter Vermeer

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)