• coaching

Online JobRepair Cafe - Angst als motivator

Leerdoelen

  • Je angsten gebruiken als motivator.
Het is weer tijd voor het twee wekelijkse JobRepair Café. Het interactieve moment Wim Thielemans, Careercoach en auteur van de boeken JobRepair & Slim Interviewen, jou mee neemt in de wereld van JobRepair. Vriendelijke en eenvoudig toepasbare methodes die jou helpen jezelf te ontwikkelen.

Vandaag gaan we het hebben over ‘Angst als motivator’. Of je nu iemand bent die weinig of vaak angstig is, iedereen heeft wel eens met angst te maken. Angst gevoelens kunnen ons aardig dwarsbomen in het behalen van onze doelen. Gelukkig kan dit ook anders! Zie je angst onder ogen en zet het in als motivator. In dit Repair Café ondek je samen met Wim hoe dit gaat.

Het online JobRepair Café bestaat uit drie delen. We starten met een korte lezing, werken in kleine breakout groepen en sluiten na een uur samen af met een Q&A.
  • eventmanager

    Matthijs Munter

  • over de trainer

    Wim Thielemans

    Wim Thielemans is expert in de wereld van werk en werkt als facilitator, trainer en loopbaanconsultant. Hij helpt bij het ontwerpen van New Generation Work; waar de vraag –‘’hoe word je de werkplek van de toekomst, waar het leuk en resultaatgericht werken is-‘’ centraal staat. Organisaties zoals Delhaize, De Kringwinkel, HP, Ministerie van Financiën en Securitas huren hem in voor zijn werkbare oplossingen. Zijn eerste boek en bestseller Slim Interviewen; werd in Nederland genomineerd als beste boek voor recruiters. Wim ontwikkelde businessgames zoals The Secret Academy of Da Vinci en het Red Jacket-simulatiecenter. Hij introduceerde Jobcrafting in België.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)