Ode aan het Ego

Leerdoelen

  • Deel ervaringen en vergroot je netwerk
  • Vergroot je zelfinzicht
  • Ontdek plezier in creëren en ontspan

Waar denk jij aan bij het woord ego? Denk je hierbij aan iets positiefs, negatiefs of misschien wel beiden? Graag neem ik jullie mee op een fieldtrip in jezelf. Hierbij gaan we ons richten op de ode. Een ode is oorspronkelijk een lofzang; kortom we gaan aan de slag met het thema zelfliefde. Na de kennismaking en introductie zullen we via een korte oefening een verbeelding maken rond dit thema en deze nabespreken.

Hoe dan?

Het is een korte kennismaking met de KDC- methode. Bij Kunstzinnig dynamisch coachen staat de ervaring, het proces en de beleving centraal. Je hoeft dus niet creatief te zijn, te kunnen tekenen of iets moois te kunnen maken (mag wel). Zie het als een oefening in kijken naar en leren van jezelf. Een verbeelding van ons innerlijk, wat leeft er op dat moment in jou? Wat mag gezien worden en jouw aandacht krijgen?

Wat heb je nodig?

Je hebt wel durf nodig om jezelf te laten zien en kunnen reflecteren is ook handig. Het materiaal is nog even een verrassing. De groep houden we bewust klein, het is belangrijk je veilig te voelen. Na de verbeelding zullen we de resultaten bewonderen, nabespreken en gezamenlijk afronden.

Iets over mij

Mijn naam is Ellen van Rooij. Ik ga graag aan de slag met jullie in mijn eigen atelier. Ik heb een achtergrond als docent beeldend, heb een aantal jaar in de HR gewerkt en ben nu bezig met een opleiding Kunstzinnig Dynamisch coachen. Ik heb een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling, het innerlijk proces en met name het in beweging krijgen als je vast loopt. Verbeelding, natuur, bewegen/dans en mindfulness zie ik daarbij als plezierige middelen. Vanuit doen komt de ervaring en innerlijke groei. Durf jij jezelf te laten zien? Kom lekker spelen en ontmoet nieuwe mensen!

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Ellen van Rooij

Ik geniet van mensen, natuur, beeldend werken, dans, lezen, schrijven en meer. Verder heb lol in organiseren, presenteren en resultaat behalen.

Wat ik inmiddels zeker weet: de stap naar JobOn is goed geweest, vrijwilligerswerk staat goed op je cv. Dat je belangeloos iets hebt gedaan voor anderen. Dat maakt echt verschil!

- Eventmanager: Diane Kramer