Ochtend in het bos! Het thema Vertrouwen

Leerdoelen

  • Je ontdekt wat je mag en kan loslaten
  • Je ontdekt hoe beweging je mind kan helpen
  • Je leert uit je hoofd te kome
  • Je krijgt inzicht hoe je meer vertrouwen krijgt

Heb je soms het idee dat je je controle over alles kwijt raakt? Merk je dat je wel wat meer vertrouwen kan gebruiken?

In een inspirerende omgeving in het bos organiseren wij een workshop voor maximaal 6 deelnemers.

Een sessie buiten coaching in de natuur. Geef je nu alvast op, dan ben je verzekerd van een plek als het doorgaat.

 

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Jorien Waanders

Met mijn coachings praktijk You are in Balance inspireer ik vrouwen om een goed gevoel over zichzelf te krijgen met een positief zelfbeeld en vrij van angst en belemmeringen. Het gaat er niet om dat je je altijd maar sterk moet voelen en gelukkig. Maar wel hoe je er zelf mee omgaat. Pak de regie terug over jouw leven, het begint binnen in jou! Coaching in de Natuur Mindfullness Zelfcompassie EFT technieken om je angst te verminderen

eventmanager

Iris Masshoefer

Ik heb een positieve houding en ben nieuwsgierig. De omgang met mensen geeft mij energie en inspiratie. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt in de luchtvaartbranche ben ik zoek na iets anders. Met nadruk op mensgericht werk b.v. trainer, coach dus ik wil graag een actievere rol innemen.. Naast deze zoektocht ben ik trotse moeder van twee zonen ( 15 en 18 jaar oud) en door hun sportieve activiteiten het weekend ergens op een sportveld te vinden. Wij wonen samen met mijn partner in Hoofddorp.Zo vaak mogelijk zoek ik de natuur op wandelend of fietsend, ben met een moestuintje begonnen en volg pilates en Qi Gong lessen om rust te vinden. .

Fantastisch! Wat een mooi platform. Wanneer je na ontslag in eens niet meer ergens bij hoort, bij betrokken bent dan is betrokken zijn bij JobOn heel fijn.

- Mira Blom