Netwerkwandeling regio Helmond

Leerdoelen

  • Solliciteren
  • Netwerken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Vergroot dan je netwerk tijdens de netwerkwandeling van JobOn Helmond en LEVgroep (het WerkCafé).

Tijdens deze netwerkwandeling maak je persoonlijk kennis met mede-werkzoekenden en hun netwerk. We starten bij Grotel's Genieten met een kop koffie en komen daar na een wandeling van circa 6 km weer terug.

Wie organiseert dit event?

trainer

Hans van Kleef

Werkt sinds 5 jaar als generalist binnen het Sociaal Domein in de regio Eindhoven. Zijn achtergrond is sales marketeer, maar tegenwoordig is hij getransformeerd naar "sociaal marketeer" zoals hij dat zelf noemt. Een deel van zijn huidige activiteiten heeft nog steeds te maken met het werk zoeken, oftewel de participatie naar werk. Hij werkt volgens "Product Markt Confrontatie". Vanuit de marketing is dit letterlijk een product naar de markt brengen, maar voor Hans is het een persoon met de volgende stap helpen.

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Het gaf me wel een gevoel van zingeving, nieuwe prikkels, 'go' energie, nodig zijn, afspraken maken, opletten en leren. Al met al, mezelf nog meer positief in gang zetten.

- Saverio (Team Hengelo)