Netwerkwandeling naar strand

Leerdoelen

  • Nieuwe contacten opdoen
  • Met een frisse blik naar jezelf kijken

Lekker je hoofd leeg maken en weer vullen met nieuwe ideeën en contacten! Dat gaan we doen tijdens dit wandelevent voor (net)werkzoekenden in regio Zaanstreek en omgeving.

Wat zijn jouw werkwensen, hoe kan je die waarmaken en wat heb je daarvoor nodig? Al wandelend door bos en duin gaan we daarover in gesprek en wisselen we tips uit. 

 

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Vera Ros

Het geeft mij energie om anderen op weg te helpen en om kennis te delen. Daarom ben ik bezig met een switch van journalistiek naar werk als job- of participatiecoach. De webinars van JobOn inspireren en motiveren mij daarbij. En als event manager van JobOn doe ik iets terug en ontwikkel ik nieuwe vaardigheden.

Ik heb JobOn ervaren als een positieve organisatie, waarin je je gekend weet en waar je de mogelijkheid wordt geboden om je vaardigheden te versterken, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. De werkzaamheden voor JobOn gaven mij energie en een gevoel van waarde. Juist als je werkzoekend bent kan dat echt een verschil maken in hoe je je werkloosheid ervaart.

- Carolien (Elst)