Netwerkwandeling Groen Rafelrandje

Leerdoelen

  • De Beweging prikkelt jouw hersenen.
  • Het goede gesprek inspireert jouw zelfinzicht.

Ga je mee? Wandelen & netwerken met mensen uit de regio Amsterdam. Tijdens deze Netwerkwandeling ga je met elkaar in gesprek over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

- Hoe beweeg jij je door deze periode heen?
- Waar loop jij momenteel tegen aan?
- Welke stappen wil jij graag zetten om verder te komen?
Lijkt het je interessant om je netwerk te vergroten, actief te bewegen en in gesprek te gaan om van elkaar te leren en elkaar te helpen? Meld je dan aan!

--------------
 
JobOn volgt de RIVM-regels. Daarom werken we bij onze netwerkwandeling met groepjes van 2 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan zal de eventmanager per mail informeren over verschillende starttijden voor de netwerkwandeling of de oefening om in 2-tallen te wandelen. De eventmanager en wandelcoach geven dan per tweetal verschillende werkvormen voor interessante gespreksonderwerpen. Zo kunnen we binnen de regels toch netwerken met elkaar. Indien je merkt dat er bij het verzamelpunt toch onverhoopt meer dan 3 mensen (inclusief trainer) samen lijken te komen, dan moeten we met elkaar de verantwoordelijk nemen om direct de groep te splitsen en op afstand verder te gaan. RIVM adviseert om niet noodzakelijke reisbewegingen te beperken, we roepen mensen daarom op om niet met OV te komen of op grote afstanden een wandeling van JobOn op te zoeken. Kies een wandeling die bij jou in de buurt is en houdt ten alle tijden minimaal 1.5 meter afstand. Indien gewenst kan je onderling ook afspreken om een mondkapje te dragen.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Renate Schmitz

Ik ben op zoek naar werk waar in ik mijn talent en ervaringen in kwijt kan. De kern van mijn talent heet "Begrijpen". Dit is wat ik doe en wat kan. Als professional en als Mens. Ik hou ervan te berijpen wat er tussen mensen speelt, welke factoren er een rol spelen bij de innerlijke dynamiek van een persoon. Wat leid tot gedrag en hoe kan dit verandert worden. Naast een boekenkast van kennis beschik ik over twee kernvaardigheden die mij helpen: Luisteren en visualiseren. In vorm van beelden of in vorm van expressie en interventies. Ik vertel verhalen; ik verbind en ik laat zien wat er gaande is. Ervaring heb als Managementtrainer, Coach, Therapeut en als Guide en Gids in Amsterdam. Ik ben van origine Duits en Dyslectisch. Van daar

Sta open voor alle mogelijkheden die op je afkomen. Kies dan voor wat het best bij jou past. Het uitbreiden van mijn netwerk was zeer waardevol. Je komt bij JobOn veel gelijkgestemde mensen tegen en ook trainers en coaches die veel waardevols te bieden hebben.

- Danielle (Den Bosch)