Netwerken met LinkedIn

Leerdoelen

  • Leer meer over netwerken.
  • LinkedIn beter begrijpen.

Let op: Dit event gaat via onze partner het IBC-Eindhoven

Iedereen om je heen heeft het maar over netwerken op LinkedIn. Maar wat zijn de do's en de don’ts?

  • Wat doet het goed op LinkedIn en wat minder?
  • Hoe connect je met mensen en waar moet een goed profiel aan voldoen.
  • Is netwerken hetzelfde als verkopen?

Op dinsdag 6 december vertel en leg ik je graag uit hoe ik mijn werk uit LinkedIn haal. Waar ik tegen aan ben gelopen en beantwoord ik jouw vragen.

Gastspreker: Juf Diana

Juf Diana, de type-expert die jou helpt om de kunst van blind typen in de vingers te krijgen zodat er efficiënt en ontspannen gewerkt wordt. Dit verlaagt de werkdruk en verhoogt het werkplezier. Juf Diana: "Mijn bedrijf heet Typetalent en bestaat nu 3 jaar. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Of dat nu met typen is of met netwerken, ik doe het graag. Ik heb de meest creatieve manieren om mijn verhaal te vertellen en help jou ook graag een stukje op weg."

Alvast kennismaken? : https://www.linkedin.com/in/diana-box/

 


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel (Team Maassluis/Vlaardingen/Schiedam)