Mindful Wandelen | Rust – Ruimte – Richting

Leerdoelen

  • Sterker in je schoenen staan
  • Rust en vertrouwen vinden in persoonlijke veerkracht
  • Ruimte creëren voor jouw keuzes
  • Richting geven aan je eigen pad

Tijdens een mindful wandeling op het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende en vriendelijke houding naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap. 

We verzamelen voor de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe aan de kant van Otterlo. We kunnen vanaf hier kosteloos de omgeving in zodat we onze wandeling kunnen maken. Meer informatie over het park: https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park

Wandel je mee? Pepita ontmoet je graag op 29 maart!

Wie organiseert dit event?

trainer

Pepita Van Haren-Appl

Ik help je door een combinatie van Mindfulness & Wandelcoaching de veerkracht in je eigen aanpak te vergroten. Je hebt natuurlijk te maken met wisselende gevoelens, emoties en gedachten, maar door deze bewust te herkennen en met een niet-oordelende vriendelijkheid naar jezelf in te zetten, creëer je... Rust, Ruimte en Richting in onzekere tijden.

eventmanager

Lotte Langevoort

Hoi, ik ben Lotte! Ik ben de Talentmanager bij JobOn en daarmee ben ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers door heel Nederland heen. Heb je vragen? Mail mij op lotte@jobon.nl.

Fantastisch! Wat een mooi platform. Wanneer je na ontslag in eens niet meer ergens bij hoort, bij betrokken bent dan is betrokken zijn bij JobOn heel fijn.

- Mira Blom