Mijn businessplan op 1 A4

Leerdoelen

  • Leer je hoe je een compact businessplan voor je onderneming kunt opstellen
  • Met elkaar zetten we jouw ondernemersidee om in een plan

Partnerevent Bibliotheek Eindhoven & JobOn

Is jouw nieuwe werk misschien een eigen onderneming? Misschien ben je door je omstandigheden gedwongen het roer om te gooien, of loop je al langer rond met een mooi business idee. Dan is deze workshop echt wat voor jou!

Wat ga je leren?

Tijdens deze interactieve workshop gaan we elkaar inspireren, én gaan we met elkaar aan de slag. Centraal staat het ‘Business Model Canvas’ waarvan je een leeg exemplaar krijgt uitgereikt. Aan het einde van de workshop heeft jouw businessplan vorm gekregen op dit canvas en eindig je met een ‘elevator pitch’.

De meerwaarde van deze workshop is niet alleen dat je je businessplan concretiseert, maar je kunt het meteen ook toetsen aan de andere deelnemers.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

Ik heb JobOn ervaren als een positieve organisatie, waarin je je gekend weet en waar je de mogelijkheid wordt geboden om je vaardigheden te versterken, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. De werkzaamheden voor JobOn gaven mij energie en een gevoel van waarde. Juist als je werkzoekend bent kan dat echt een verschil maken in hoe je je werkloosheid ervaart.

- Eventmanager: Carolien