Mijn aandachtspunten in het ondernemen

Leerdoelen

  • Bewuster worden van wat je tegenkomt in het ondernemen
  • Ontdekken over welk verborgen potentieel jij beschikt

Tijdens deze workshop deelt Joost van Meeteren zijn ervaringen met en opgedane inzichten in het ondernemen. Dit doet hij aan de hand van een reeks themablokken. Het is de weerslag van een intensief marketingcoachingstraject dat Joost als ondernemer heeft doorlopen. Elk besproken themablok sluit Joost af met een korte opdracht of vraag aan jullie. Vervolgens kunnen we aan de hand van jullie reacties onze ideeën en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Voor wie is deze workshop?

  • Gemotiveerde en lerende (startende) ondernemers
  • Personen die overwegen een eenmanszaak te starten.

Ook actief ingestelde werkzoekenden die zich meer bewust willen worden van zichzelf, zijn in de workshop geheel op hun plaats.

 


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Joost van Meeteren

Ik bouw, vernieuw, onderhoud en herstel websites. Tevens bied ik training aan hoe jij je website onderhoudt. Ik zorg desgewenst voor passende content (tekst + foto + logo) op de website. Ik draag graag mijn digitale steentje bij aan jouw website!

eventmanager

Natasja Jacobs

Ontwikkelcoach, adviseur en trainer bij Groei & Straal Coaching en advies. Een positieve bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen is mijn drijfveer. Graag begeleid en ondersteun ik mensen en organisaties met het bereiken van doelstellingen, denk met ze mee over kansen en mogelijkheden.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)