• coaching

Met minder moeite werk zoeken

Wat is jouw verhouding tot werk? Hoe zit jij in je vel als het gaat om het vinden van een fijne werkplek? Misschien heb je het gevoel dat het makkelijker zou moeten kunnen en weet je niet hoe.

Kom dan kennis maken met systemisch werk. Familie- en systeemopstellingen zijn een snelle intuïtieve weg naar oorzaken en oplossingen. De verhoudingen worden verhelderd en de harmonie in relatie tot je werk en jezelf wordt (terug)gevonden. Daarmee kan de energie weer stromen.

De workshop bestaat uit twee opstellingen voor twee vraagstellers. Ook representanten en toeschouwers kunnen de ervaring meemaken als je de situatie in je eigen leven herkent.

Elza de Bruin doet heel graag opstellingen vanuit de principes van de Cursus in Wonderen. Dat liefde er altijd is, dat we altijd kunnen kiezen voor innerlijke vrede, en dat we langs de schaduw naar het licht van de ander of de situatie kunnen kijken. Soms versperren hardnekkige patronen de weg. Geen punt, er is altijd de keuze tussen geluk of gelijk!

Je bent van harte welkom!
  • eventmanager

    Marcel van Veldhoven

    Ik organiseer activiteiten in Dordrecht e.o. Mijn motto is "Kom in beweging!"en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ga je mee op pad?

  • over de trainer

    Elza De Bruin

    Familie- en systeemopstellingen zijn een intuïtieve snelweg naar onbewuste oorzaken van gedrag en emoties. Je krijgt antwoord op vragen die van binnen spelen bij mensen, binnen relaties en binnen organisaties. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin de situatie verhelderd kan worden. Ik wil als vrij mens leven. Boswachter zijn in mijn eigen bos! Het bos is mijn gedrag, houding, emoties, en meningen. Ik weet hoe ik mijn paden schoon kan houden. Dat betekent dat als jij met iets zit, ik bij je kan zijn en je goede vragen kan stellen. En de juiste opstelling kan geven.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)