MeetUp: het online koffiemoment

Leerdoelen

  • Gezellig tijdens een kop koffie online nieuwe mensen ontmoeten.
  • Ervaringen delen met andere werkzoekenden.
  • Kennis opdoen in jouw zoektocht.
  • Blik verruimen en nieuwe ideeën opdoen.

Mis jij het moment bij de koffieautomaat?

Even naar de koffiemachine lopen, gewoon over niks bijzonders praten. Even weg van je werkplek en de dag met elkaar delen of dat een andere interesse toont in wat je gaat doen dit weekend. Die schijnbaar onbelangrijke momenten blijken toch het leven de moeite waard te maken.

Daarom organiseren we bij JobOn onze gezellige online koffie corner. Zodat we met elkaar in gesprek kunnen over:

  • Jouw sollicitatie vraagstukken
  • Interesse tonen in elkaars werkweek als professioneel baanzoeker of onderzoeker naar nieuwe werkavonturen
  • Kletsen over het weer en weekend plannen
  • Sollicitatie & cv tips met elkaar uitwisselen

Kom je netwerk vergroten en mogelijk je volgende netwerk contact opdoen.
Al werkzoekend lopen we met elkaar naar de koffie automaat. Koffie, thee, chocomel, waar heb je zin in? Koffie tijd! Zien we je daar vrijdag om 10.30 uur?

Aanmelden

We heten je van harte welkom! Het koffiemoment is in het leven geroepen door diverse eventmananagers en in dat kader heten we je dan ook welkom. Om de aanmeldlink correct te ontvangen raden we je aan om uiterlijk een dag van tevoren aan te melden. Op de dag zelf aanmelden? Dat kan ook! Stuur ons dan voor de zekerheid even een mailtje op info@jobon.nl om de ZOOM-link te ontvangen.

 


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Maud Van der Veldt

Ik vind het leuk om iets nieuws te leren en om nieuwe structuren op te zetten en body te geven tot deze stevig staan. Ik onderzoek de beginsituatie, verzamel informatie voor mogelijkheden, stem af, adviseer, creëer draagvlak, regel en coördineer. Met mijn nieuwsgierigheid verbind ik me makkelijk met nieuwe mensen, omgevingen of onderwerpen. Door nauwkeurig te kijken naar wat er is, zowel bij de mens als zijn systemen, zie ik patronen en structuren waar anderen deze niet zien. Hierdoor weet ik wat er nodig is om een volgende bouwsteen te creëren uit de huidige omgeving voor de nieuwe structuur.

eventmanager

Carlo Jenniskens

Carlo Jenniskens JobOn is een prachtig initiatief voor de werkzoekende. In de vele jaren die ik al gewerkt heb als paramedicus, is er veel veranderd op het gebied van solliciteren. JobOn helpt je daarbij en geeft je de tools om je sollicitatie succesvoller te maken. Als vrijwilliger ben ik sterrenkundige op een volkssterrenwacht, waar ik lezing en rondleiding geef. Maar ook de bezoekers enthousiast laat kijken door onze telescopen naar Maan en planeten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ik voel me bij JobOn prima thuis.

eventmanager

Louise Dijkman

Dans, muziek, therapie en beweging, daar kun je mij voor wakker maken! De Hiphop Mindset met Josuël is mijn eerste zelfstandige event. Daar zit alles in! Het eerste event als eventmanager was Music & Moves, online dansen, zo leuk! Ik ben op zoek naar de baan die bij mij past en kan hier bij JobOn warm draaien door te doen wat ik leuk vind! JobOn is voor mij SAMEN op weg naar die droombaan. Zo bijzonder: als een collega uitstroomt naar betaald werk is dat telkens een feestje!

Drijf niet door in het vinden naar de baan. Durf ook te vertrouwen wat op je pad komt. Kies bewust voor momenten van solliciteren en momenten van vrij zijn en gun jezelf hierin een goede balans. Dat geeft rust en het gevoel dat je toch zinvol bezig bent en je inzet voor die nieuwe toffe baan.

- Ellen (Team Hengelo)