Masterclass Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn

Leerdoelen

  • LinkedIn
  • Netwerken
  • Personal branding

LinkedIn is het eerste wat je ziet als je naam wordt gegoogeld. Het is je online brandpunt op internet. Het is jouw profiel, je online presentatie, je online cv;  je digitale visitekaartje waarmee jij jezelf professioneel op de kaart zet.

Jouw klanten en opdrachtgevers zoeken en vinden jou op LinkedIn. Je hebt online ook 1 kans op een eerste indruk. 

Een professioneel en deskundig LinkedIn profiel is de basis:

- om jezelf online te presenteren en te laten zien
- om gevonden te worden door recruiters en werkgevers voor die supergave baan of opdracht
- om zichtbaar te zijn door geven van likes en comments, en maken en plaatsen van bijdragen
Je hebt ook online maar 1 kans voor een 1e indruk!
En dat is met je LinkedIn profiel!

Zorg dus dat je wordt gevonden én maak een verpletterende eerste online indruk met jouw profiel.
-Word jij goed gevonden op LinkedIn?

-Wil je dat jouw profiel een magneet wordt en de juiste recruiters en opdrachtgevers aantrekt?

-Wil jij meer zichtbaar worden op LinkedIn, en wil je weten wat écht werkt op LinkedIn? 


Volg dan de Masterclass Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn op 3 augustus van 13 tot 15 uur
Online, via zoom. Geen reistijd, geen parkeerkosten, lekker vanuit je eigen huis in je huispak en je sloffen aan, met je eigen koffie!


In de Masterclass Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn krijg je inzicht hoe LinkedIn werkt en hoe jij LinkedIn voor jou kunt laten werken!

Doe je mee met deze Masterclass connect dan vooraf met Wendy, hier vind je haar LinkedIn profiel: www.linkedin.com/in/wendygoudzwaard . En zet in de uitnodiging erbij dat je meedoet 5 oktober.

Info over Wendy Goudzwaard: loopbaanexpert, sollicitatie-expert, coach en trainer en LinkedIn specialist.

Het is mijn passie om jou te helpen naar de baan én het leven wat bij jou past. Ik maak het verschil want jij bent Goud Waard.

Als loopbaanexpert en LinkedIn specialist zet ik in op jouw werkgeluk. Want werk waar je plezier en uitdaging uit haalt is minstens net zoveel waard als het salaris dat je elke maand bijgeschreven krijgt. Ik inspireer jou om de regie te pakken. Op je leven én je werk. Dat doe ik door mijn energie op jou over te brengen en ‘liefdevol direct’ te zijn. 

Ik heb het succesvolle programma SES ontwikkeld: “Slim & Efficiënt Solliciteren, in 6 stappen naar de baan die bij jou past!” Deze methode is zó succesvol dat ik als enige coach in Nederland baangarantie geef! Ik koppel mijn expertise als loopbaanexpert en LinkedIn Specialist aan elkaar en weet daardoor hoe jij LinkedIn voor jou kan laten werken!

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)