Masterclass: Maak impact met LinkedIn

Leerdoelen

  • LinkedIn
  • Personal Branding

De afgelopen jaren is het dagelijks gebruik van LinkedIn enorm toegenomen. LinkedIn is een onmisbaar onderdeel in de strategie om een nieuwe baan of opdracht te vinden. Wanneer jouw profiel up to date is en jij vertelt waar jij voor staat wordt je gevonden op LinkedIn en weet een potentiële werkgever precies waar jij naar op zoek bent. 

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass leer je alles over je LinkedIn profiel en legt Barbara uit hoe je ervoor zorgt dat je een perfecte professionele indruk maakt. Wanneer je profiel op orde is, is het van belang dat je zichtbaar bent bij de juiste mensen. Ook hier vertelt ze je alles over. Je gaat naar huis met veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan met LinkedIn.

Over de trainer

Barbara Langendoen is al meer dan 10 jaar social media specialist en werkte onder andere voor Interpolis, Gemeente Helmond en CZ. De laatste 4 jaar met 100% focus op LinkedIn. Ze geeft trainingen over o.a. Social Selling, de bedrijfspagina, persoonlijke profielen en content.

🔸 www.barbaralangendoen.nl

Heb geduld en zet door. Solliciteren is echt oefenen, steeds een beetje beter, dichter bij die baan en dan komt die match een keer.

- Angelique (Delft)