Maak kennis met coaching in de natuur

Leerdoelen

  • Leerdoelen aan de hand van 5G's: 5 G werkt snel is efficiënt en effectief
  • Leren en ontdekken, wat jou Gewenste resultaat is
  • Leren wat voor jou Geluk is
  • Leren dat Gedrag invloed heeft
  • Leren waar je Goed in bent
  • Leer weer te Geloven in jezelf

Wist je dat 12 minuten wandelen in de natuur veerkracht en zelfvertrouwen oplevert. Deze manier van coaching werkt snel, juist omdat je wandelt en we de natuur actief inzetten.

Als Wandelcoach kon ik afgelopen jaar blijven wandelen met mijn cliënten. In de natuur breng ik mijn cliënt zowel fysiek als mentaal in beweging. Ik maak gebruik van de positieve effecten die de natuur op de mens heeft. De vormen zijn grillig, maar hebben ook een herhalend element. Ons systeem verwerkt dat gemakkelijk en dat geeft positieve gevoelens. Wandelcoaching wordt ook wel "Groene Zorg" genoemd, het is effectief en efficiënt bij overbelasting, stress, herstel na Corona, maar ook als er geen balans meer is tussen werk en privé. De frisse lucht die we inademen versterkt ons immuunsysteem en de verkregen inzichten geven energie en rust om verder te gaan met wat er voor jou eigenlijk toe doet. Wellicht denkt U na het lezen van dit bericht, hier zou ik graag wat meer over willen weten. ....Graag kom ik dan in contact met U en gaan we samen op pad.

Zo mooi, trendy en gezond kan wandelen dus zijn. Daarom wordt wandelcoaching steeds populairder. Herstel begint dus met de eerste stap in de Natuur.

 


Voor degenen zie liever zelf op pad gaan en stappen willen zetten op elke plaats in heel het land bieden we een exclusieve Wandel Podcast serie aan i.s.m. een wandelcoach tijdens deze Vierdaagse.

Wie organiseert dit event?

trainer

Adriana Siegersma

Wandelcoaching is meer dan alleen wandelen. Veel mensen hebben afgelopen jaar de wandelschoenen aangetrokken, wandelen kon! Wist je dat 12 minuten wandelen in de natuur jou veerkracht en zelfvertrouwen oplevert. Zodra je begint met wandelen gebeurt er van alles in ons lichaam. We vertragen, gelukshormonen komen vrij en onze hersenen maken plaats voor nieuwe inzichten. Echter, blijf je piekeren en stress ervaren: neem dan contact met mij op. Door samen op stap te gaan zul je merken dat je inzichten krijgt en aan oplossingen gaat werken.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Volg events, en kijk wat je eigen onderzoeksvraag of leermoment is. Verstevig je marktwaarde door follow ups te doen met de opgedane kennis. Breid je netwerk uit door authentieke en eerlijke interacties te hebben met mensen die je langduriger wilt toevoegen aan je netwerk en waar je in wilt investeren. Ga altijd uit van wat jij kan toevoegen aan een organisatie, niet dat die organisatie jouw werkloosheid oplost.

- Annemarie (Amsterdam)