Maak jouw Elevatorpitch, deel 2

Leerdoelen

  • Een perfecte pitch om mee te solliciteren of klanten te werven!
  • Inzicht krijgen in lotgenoten, merken dat je er niet alleen voor staat.
  • Ervaringen uitwisselen in break-outs.
  • Ideeën opdoen voor een Elevator Pitch.

Let op, dit is deel 2. De eerste workshop is op 7 juni. Je moet deelgenomen hebben aan de eerste sessie om hieraan mee te kunnen doen. Meld je snel aan!

Jouw elevatorpitch, deel 2

Dit is het tweede deel van de Elevator Pitch waarbij we de ingezonden filmpjes van de vorige keer gaan bespreken. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en feedback. 


Juni 2022 - De maand van het verhaal

Deze workshop is onderdeel van de maand van het verhaal, oftewel 'Storytelling'! Verhalen vertellen doen we al zolang de mensheid bestaat. Denk aan de muurschilderingen die de eerste mensen maakten. Dat was destijds dé manier om te vertellen aan anderen wat er allemaal gebeurde!

Je bent meer dan alleen het beroep dat je hebt geleerd. Je hebt verschillende normen en waarden, die je kunnen helpen om een passende baan te vinden. Het samenvoegen van relevante onderdelen is een belangrijk aspect van storytelling. Weet je wat jouw kwaliteiten, normen en waarden zijn?

Bekijk alle events op de projectpagina: De maand van het verhaal!

maand van het verhaal

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Carlo Jenniskens

Carlo Jenniskens JobOn is een prachtig initiatief voor de werkzoekende. In de vele jaren die ik al gewerkt heb als paramedicus, is er veel veranderd op het gebied van solliciteren. JobOn helpt je daarbij en geeft je de tools om je sollicitatie succesvoller te maken. Als vrijwilliger ben ik sterrenkundige op een volkssterrenwacht, waar ik lezing en rondleiding geef. Maar ook de bezoekers enthousiast laat kijken door onze telescopen naar Maan en planeten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ik voel me bij JobOn prima thuis.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)