Maak in 1 dag je video cv in de gratis versie van Powtoon (ochtenddeel)

Leerdoelen

  • Je leert hoe je een Powtoon sjabloon kunt gebruiken en aanpassen.
  • Je maakt een video cv.
  • Met deze basis kun je vervolgens zelf met Powtoon aan de slag.

We maken samen je video cv in de GRATIS versie van Powtoon. We werken met het "Personal Resume"-sjabloon uit Powtoon en passen die aan op je persoonlijke situatie.

Er wordt wel wat voorwerk van je gevraagd: maak vooraf een account in Powtoon aan en verzamel alvast de informatie die je in je cv wilt gaan gebruiken, zoals bijvoorbeeld digitale foto's en een overzicht met je eigenschappen...

In de eerste sessie ontvang je uitleg en tips en in de vervolgsessie wordt ingegaan op vragen en wordt uitgelegd hoe het bestand te gebruiken is buiten Powtoon. De uiteindelijke video is eenvoudig te plaatsen op LinkedIn en overige social media.

Het eindresultaat wordt opgeleverd in een MP4.

Let op! Trek de hele dag uit voor deze bijeenkomsten!. 's Ochtends word je op weg geholpen en 's middags ronden we gezamenlijk af.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Ciska Brink

Ik help je met het animeren van je online training. We maken de inhoud verrassend en pakkend; dè manier om je boodschap blijvend over te dragen!

Sta open voor alle mogelijkheden die op je afkomen. Kies dan voor wat het best bij jou past. Het uitbreiden van mijn netwerk was zeer waardevol. Je komt bij JobOn veel gelijkgestemde mensen tegen en ook trainers en coaches die veel waardevols te bieden hebben.

- Danielle (Den Bosch)