Maak in 1 dag je video cv in de gratis versie van Powtoon (middagdeel)

Leerdoelen

  • Je maakt een video cv.
  • Met deze basis kun je vervolgens zelf met Powtoon aan de slag.
  • Je leert hoe je een Powtoon sjabloon kunt gebruiken en aanpassen.

We maken samen je video cv in de GRATIS versie van Powtoon. We werken met het "Personal Resume"-sjabloon uit Powtoon en passen die aan op je persoonlijke situatie.

Er wordt wel wat voorwerk van je gevraagd: maak vooraf een account in Powtoon aan en verzamel alvast de informatie die je in je cv wilt gaan gebruiken, zoals bijvoorbeeld digitale foto's en een overzicht met je eigenschappen...

In de eerste sessie ontvang je uitleg en tips en in de vervolgsessie wordt ingegaan op vragen en wordt uitgelegd hoe het bestand te gebruiken is buiten Powtoon. De uiteindelijke video is eenvoudig te plaatsen op LinkedIn en overige social media.

Het eindresultaat wordt opgeleverd in een MP4.

Let op! Trek de hele dag uit voor deze bijeenkomsten!. 's Ochtends word je op weg geholpen en 's middags ronden we gezamenlijk af.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Ciska Brink

Ik help je met het animeren van je online training. We maken de inhoud verrassend en pakkend; dè manier om je boodschap blijvend over te dragen!

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)