• coaching

Maak de juiste keuze en kies voor de baan die bij jou past!

Leerdoelen

 • Leer keuzes maken
Kiezen voor een baan is een proces. Een proces dat bestaat uit veel meer dan een ‘keuze moment’.
Stress en gepieker hebben een enorme negatieve impact op de kwaliteit van belangrijke beslissingen. Daarom is het waardevol om rustig en zonder onnodige twijfel keuzes te maken.

In deze workshop nemen de jongens van Boardroom Rebels je mee in de wereld van keuzes maken.
Jezelf goed kennen, structuur aanbrengen in het keuze proces én durven vertrouwen op jezelf zijn belangrijke ingrediënten. In de workshop krijg je waardevolle handvatten waarmee je anders leert kijken naar de keuzes die je wilt maken. Met praktische tips en tools helpen we je op weg. Waardoor je zelfverzekerd de juiste keuze voor je droombaan kunt gaan maken.

 • eventmanager

  Renate Vriezekolk

  Ik ben een ervaren en betrokken financieel specialist. Ik ben analytisch en beschik over een bovengemiddelde dosis speurzin en doorzettingsvermogen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de bancaire sector. Het lijkt mij een grote uitdaging om als financieel specialist een cruciale rol te spelen in het ontdekken en aanpakken van fraude. Om met slim speurwerk financiële netwerken in kaart te brengen en hiermee een betekenisvolle bijdrage leveren aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland. Voor mij bestaat het antwoord op een vraag of probleem uit een oplossing of een alternatief. Wanneer ik een doel voor ogen heb doe ik er alles aan om het gewenste eindresultaat te bereiken.

 • over de trainer

  Chris Boven

  Chris Boven (1979) is medeoprichter en eigenaar van Boardroom Rebels en de Boardroom Rebels Academie. Met jaren lange ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven is de rode draad door zijn carrière de ontwikkeling van personen en teams. Sinds 2018 zet hij jongeren (Gen Z) in om organisaties verder te helpen met feedback en inzichten. Daarnaast verteld hij graag over zijn rol als ondernemer, o.a. als podcast host.

 • over de trainer

  Remco van der Veen

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)