• coaching

 • personal branding

Maak de juiste keuze en kies voor de baan die bij je past!


 • Kiezen voor een baan is een proces. Een proces dat bestaat uit veel meer dan een 'keuze moment'

 • Stress en gepieker hebben een enorme negatieve impact op de kwaliteit van belangrijke beslissingen. Daarom is het waardevol om rustig en zonder onnodige twijfel keuzes te maken.
 • In deze workshop nemen de jongens van de Boardroom Rebels je mee in de wereld van keuzes maken.

 • Jezelf goed kennen, structuur aanbrengen in het keuzeproces en durven vertrouwen op jezelf zijn belangrijke ingrediënten. In deze workshop krijg je waardevolle handvatten waarmee je anders leert kijken naar de keuzes die je wilt maken en met praktische tips en tools helpen we je op weg, waardoor je zelfverzekerd de juiste keuze voor je droombaan kunt gaan maken.

 • Over de sprekers:
 • Boardroon Rebels is in 2018 opgericht door Chris Boven en Remco van der Veen om organisaties te helpen relevant en aantrekkelijk te blijven voor nieuwe generaties. Daarbij maken ze onder andere gebruik van feedback van jongeren. De zakelijke inzichten worden gedeeld in de Boardroom Rebels Academy, online cursussen voor persoonlijke groei en een leukere carrière.
 • Zij zijn ervan overtuigd dat organisaties baat hebben bij meer creativiteit en fris inzicht, de wereld van jouw (toekomstige ) klanten, medewerkers en concurrenten verandert sneller dan ooit. Daarin meebewegen of zelfs voorop lopen vraagt inzicht in deze verandering. Dat inzicht leveren zij op unieke wijze ? Hun mooiste uitdaging is het verbinden van organisaties met de nieuwe generatie. En zij zijn overtuigd van de impact van creativiteit. Daarom zetten zij hun kennis,ervaring en hun netwerk graag in om de vertaling te maken naar de praktijk. Dit doen ze met jarenlange ervaring in onderwijs en bedrijfsleven.
 • eventmanager

  Jannette Berg

  Tijd voor een carriereswitch! Na jaren in een commerciële rol gezeten te hebben is het nu de tijd om mijn ervaring toe te gaan passen in een niet commercieel bedrijf, bijvoorbeeld de zorg of een onderwijsinstelling. Ik zoek een coördinerende en organiserende functie in een team waarbij samenwerking en betrokkenheid voorop staat. Een afwisselend takenpakket en externe contacten daarbij maakt de functie compleet. Ik ben een enthousiast, betrouwbaar en sociaal betrokken persoon die haar verantwoordelijkheden neemt en graag in een klant- en service gerichte omgeving werkt om zo mensen verder te helpen. Ken of ben jij iemand die mij verder kan helpen bij het vinden van zo'n functie dan hoor ik graag van je!

 • over de trainer

  Chris Boven

  Chris Boven (1979) is medeoprichter en eigenaar van Boardroom Rebels en de Boardroom Rebels Academie. Met jaren lange ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven is de rode draad door zijn carrière de ontwikkeling van personen en teams. Sinds 2018 zet hij jongeren (Gen Z) in om organisaties verder te helpen met feedback en inzichten. Daarnaast verteld hij graag over zijn rol als ondernemer, o.a. als podcast host.

 • over de trainer

  Remco van der Veen

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)