Maak de indruk die jij wilt!

Leerdoelen

  • Ontdek welke indruk jij maakt.
  • Hoe kan jij je lichaamstaal aanpassen.

Maak de indruk die jij wilt

De indruk die we achterlaten, wordt gevormd door de optelsom van heel veel kleine signalen bij elkaar. We beoordelen de ander pijlsnel - en veelal onbewust - op wat we zien. Een kleine aanpassing in je (non-verbale) gedrag en kledingkeuze kan daarom een heel groot verschil maken bij hoe je overkomt en dus ook wat die ander van je denkt. Weet jij bijvoorbeeld hoe je met jouw uiterlijke presentatie jouw eigen status verhoogt? Of waardoor je juist toegankelijker of opener ervaren wordt?

In deze twee uur durende workshop ontdek je welke indruk jij maakt. Je ontdekt ook waardoor dit komt en hoe jij zelf met kleine aanpassingen (nog) meer de indruk kunt maken die je wilt. Zodat anderen sneller zien wie jij bent en wat je te bieden hebt. Helemaal niet gekunsteld dus maar vanuit wie jij werkelijk bent.

De workshop wordt gegeven door Eiline Splinter. Zij is trainer en coach en leert je hoe je jezelf duidelijk zichtbaar kunt maken zodat anderen veel sneller zien wat je te bieden hebt. Veel van onze communicatie gaat onbewust maar geeft de ander wel een beeld van jou. Als dat klopt is dat geweldig, want dan zien ze snel wie je bent en wat je wilt en kunt. Als dat niet klopt, dan belemmert het je want dan 'lezen' anderen je geregeld verkeerd. Door je bewust te worden van hoe jij overkomt en wat jij - ook onbewust - laat zien van jezelf in woord en gedrag kan je spelen met je eigen uiterlijke kenmerken en wel een duidelijke indruk van jezelf geven. Niet beter of slechter dus, maar zoals je echt bent. Je voelt je ook gelijk zekerder doordat je nu zelf ook bewust(er) bent met wat je laat zien en wat niet.

Wie organiseert dit event?

trainer

Eiline Splinter

Ik train en coach je hoe je jezelf duidelijk zichtbaar kunnen maken zodat anderen veel sneller zien wat je te bieden hebt. Veel van onze communicatie gaat onbewust maar geeft de ander wel een beeld van jou. Als dat klopt is dat geweldig, want dan zien ze snel wie je bent en wat je wilt en kunt. Als dat niet klopt, dan belemmert het je want dan 'lezen' anderen je geregeld verkeerd. Door je bewust te worden van hoe jij overkomt en wat jij - ook onbewust - laat zien van jezelf in woord en gedrag kan je spelen met je eigen uiterlijke kenmerken en wel een duidelijke indruk van jezelf geven. Niet beter of slechter dus, maar zoals je echt bent. Je voelt je ook gelijk zekerder doordat je nu zelf ook bewust(er) bent met wat je laat zien en wat niet. Toelichting waar ik denk de deelnemers mee te kunnen helpen is het volgende. Ik denk aan een interactieve workshop waarin ik echt heel expliciet maak wat deelnemers uitstralen. Ik leer ze dus ook waardoor het precies komt dat ze die indruk maken. En met die informatie gaan we spelen. Na afloop hebben ze inzicht in wat ze meer of minder kunnen inzetten om de indruk te maken die ze willen maken. Niet gekunsteld, maar vanuit hun eigen energie zodat het ook past bij wie ze zijn. Lijkt het jullie wat? Ik kom graag in contact om het hier eens over te hebben. Groet, Eiline

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Geloof in jezelf en investeer tijd en aandacht in persoonlijke ontwikkeling!

- Esther (Team Eindhoven)