• personal branding

 • coaching

Luister naar je lijf en voel je persoonlijke kracht

Leerdoelen

 • maak (opnieuw) verbinding tussen jouw hoofd, hart en lijf.
 • leer (weer) luisteren naar de signalen van je lijf.
 • (her)ontdek jouw persoonlijke kracht.
Ons lichaam liegt niet!

Het lijf heeft en geeft een schat aan informatie en kan ons vrij simpel en direct wijzen op dat wat er gaande is. En het mooie hierbij is ook nog eens: het lichaam liegt nooit. Dus kunnen we ervan uit gaan dat de signalen die het lijf ons geeft, volledig betrouwbaar zijn en bedoeld zijn om ons te helpen. In het nu blijkt echter vaak dat we niet meer luisteren naar deze signalen. We zijn 'vergeten' hoe dit moet.  

Tijdens de training gaan we op zoek naar jouw maskers, overtuigingen en patronen. Vaak zijn deze lang geleden ontstaan als beschermingsmiddel en zijn ze heel nuttig gebleken. 

Echter, in het nu kunnen ze flink in de weg staan. Zeker bij het zoeken van een nieuwe baan. 

In deze workshop gaan we actief met ons lijf aan de slag om zo de taal van jouw lijf weer te her- en erkennen. 

Kom (opnieuw) in verbinding met de lijn tussen jouw hoofd, hart en lijf en leer optimaal gebruik te maken van je persoonlijke kracht. Van daaruit kun je nieuwe paden inslaan en bewuste keuzes maken in het NU. 

Over de trainer:

Trainer Mirjam Glastra van Natuurlijk Krachtig leert jou de taal van jouw lijf te her- en erkennen. Hierdoor raak jij je bewust van je eigen thema's. Vanuit dit bewustzijn krijg je de mogelijkheid nieuwe paden in te slaan en bewuste keuzes te maken.

Mirjam werkt als trainer en coach graag lijfgericht en maakt gebruik van technieken uit het systemisch werk, NLP en transactionele analyse. Deze technieken brengen je snel bij een diepere laag in jezelf en geven veel inzichten.

 • eventmanager

  Nynke de Vries

  Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van mensen. Of dat nu is als coach, trainer of in een andere vorm. Als anderen in hun kracht komen te staan en ik daar wat aan heb kunnen bijdragen, krijg ik veel energie. Ik ben daarbij gedreven, enthousiast, mensgericht en verantwoordelijk.

 • over de trainer

  Mirjam Glastra

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)