Loopbaanadvies wandeling Hengelo

Leerdoelen

  • Al wandelend praten over je uitdagingen en ontwikkelingen.

Door te bewegen en tegelijkertijd te praten, kom je vaak tot andere inzichten.

Tijdens de wandeling bespreken we thema’s die jij inbrengt. Dat kan gaan over onderwerpen waar je tegen aan loopt in je zoektocht naar werk. Of een blik werpen op je sociale vaardigheden.

Maar het is ook bedoeld om lekker de deur uit te gaan en je gedachten te luchten.

Je zult merken dat het gesprek informeel is. Voor al met een nuchtere kijk.

Tijdens ons gesprek ga ik je geen oplossingen aanreiken. Die zoeken wij samen op een manier die bij jou past. Soms is er ook geen oplossing. Dan kunnen we samen zoeken naar de beste manier om er mee om te gaan.

Ik heb werkervaring opgedaan als intercedent en later als operationeel manager in de gas- en olie industrie. Met mensen het gesprek aan gaan en daarmee iemand helpen: daar word ik blij van!

Wie organiseert dit event?

trainer

Damy Klaassen

Tijdens de wandelingen probeer ik echt naar je te luisteren. Als het nodig is, gebruik ik mijn eigen ervaring. Ik heb werkervaring in de uitzendbranche en later in de gas- en olieindustrie. Ik help je graag!

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Blijf geloof houden en jezelf ontwikkelen. Het maakt je erg aantrekkelijk voor een toekomstige werkgever.

- Priscilla (Team Hoorn)