Leren loslaten en vooruitkijken

Leerdoelen

  • Ontdek welke scholingsmogelijkheden er beschikbaar zijn
  • Leer hoe je het verleden kunt loslaten en nieuwe dingen kunt vastpakken
  • Vergroot je netwerk
  • Kom in beweging en ga de natuur in
  • Inzicht in de diensten van het LeerWerkLoket

Linda Bijl is trainer en mindfullcoach en Gerard Heijboer is natuur- en wandelcoach. Ze werken beide bij het LeerWerkLoket en weten dus als geen ander welke omscholingsopties er anno 2021 zijn. Tijdens de wandeling vertellen ze je natuurlijk ook meer informatie over het gratis aanbod van het LeerWerkLoket, één van de partnernorganisaties van JobOn. Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we wandelend met elkaar in gesprek en leren we hoe je zaken uit het verleden kunt loslaten en hoe je ruimte creëert om nieuwe dingen vast te pakken. Linda en Gerard hebben beide ervaring als wandelcoach en laten zich hierbij inspireren door elementen uit de omgeving. Tussen 9.45 en 10.00 uur verzamelen we bij Kiosk bij Station Hilversum-Sportpark, zodat we 10.00 uur starten met de netwerkwandeling. Van het station lopen we in 10 minuten richting de hei. Rond 12 uur verwachten we terug te zijn bij het station met circa 4 km in de benen. 

Wie organiseert dit event?

trainer

Linda Bijl

Momenteel ben ik werkzaam als loopbaanadviseur voor het Leerwerkloket. Ik begeleid mensen met loopbaan - en studievragen. Ik vind het interessant om te kijken naar waar mensen energie van krijgen en hoe ze in beweging kunnen komen. Ik kijk naar mogelijkheden en zorg dat mensen weer in oplossingen kunnen denken. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf FEM in beweging. Hierbij geef ik coaching en training op het gebied van fysieke en mentale fitheid.

trainer

Gerard Heijboer

Het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband tussen onderwijs, ondernemers en overheid. Bij ons kun je terecht met vragen over scholing en lerend werken. Wij geven advies op maat en helpen je in je zoektocht naar de juiste baan of medewerker. Wij zijn er voor werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren. Wij zijn er ook voor werknemers en werkgevers. We brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Op het Sociaal Plein in Hilversum is een fysiek Leerwerkloket (LWL) ingericht.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)