Krachtig solliciteren

Leerdoelen

  • Je weet waarom het belangrijk is om op zoek te gaan naar je drijfveren (en je bijbehorende talenten).
  • Je begrijpt hoe belangrijk het is om authentiek te zijn en dit in je voordeel te gebruiken.
  • Je hebt geleerd welke manieren er zijn om inzicht in jezelf te krijgen.
  • Je weet in 1 of 2 zinnen duidelijk te maken wat jouw toegevoegde waarde is.
  • Je hebt inspiratie hoe jij jezelf op jouw eigen wijze profileert (CV, motivatiebrief, sollicitatiegesprek).

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over:

- inzicht in jouw drijfveren en waarden; waarom is dat belangrijk en hoe krijg je dat?

- op zoek naar jouw specifieke talent of combinatie van talenten; welk probleem los jij op voor je toekomstige werkgever?

- er bestaat geen 'one size fits all' aanpak voor solliciteren. Jij bent uniek, iedere sollicitatie is dat ook.

We maken een vertaalslag naar CV & sollicitatiegesprek waarbij er voorbeelden de revue passeren. 

Iris Eveleens is al meer dan 20 jaar met veel plezier actief als recruiter en is loopbaancoach. Ze deelt haar ervaringen, er is ruimte om hulpvragen te stellen EN ze geeft praktische tips rondom krachtig solliciteren vanuit je unieke zelf en vanuit jouw potentie. 

De kracht heb je al en zit in je, in deze workshop gaan we deze 'wakker' schudden en laten bloeien. Dit zodat het niet nodig is je in allerlei bochten te wringen om in een bepaald profiel te passen, maar om DE werkgever + die leuke baan te vinden die bij jouw profiel past.

Aan het einde van de workshop is je 'gereedschapskoffer' gevuld met nieuwe ideeën, handvatten en tips die je direct toe kunt passen.  

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Iris Eveleens

Al meer dan 20 jaar en nog altijd met veel plezier actief als Recruiter. Heb gewerkt voor mooie organisaties als Accenture, CapGemini, Autoriteit Financiële Markten, KPMG, bol,com, Nationale Nederlanden, Nuon en Vattenfall. Heb recent een opleiding als Loopbaanadviseur succesvol afgerond. Ik geloof dat iedereen talent heeft. Ik de praktijk zie ik echter dat niet iedereen in staat is om deze talenten goed over het voetlicht te brengen in een sollicitatiebrief of tijdens een gesprek. Ik help je graag antwoord geven op de vragen 'wie ben ik', 'wat kan ik' en 'wat wil ik'. Zodat je die leuke baan zeker gaat vinden!

eventmanager

Natasja Jacobs

Ik ben een verbinder en een bruggenbouwer, streef naar samenwerking en WIN-WIN situatie. Ik kan goed luisteren, helder waarnemen, goed observeren en aanvoelen wat er speelt.

Het is niet fijn om werkloos te zijn, maar wees niet te geobsedeerd met het zoeken naar vacatures en solliciteren. Doe (ook) dingen die je leuk vindt. Hier word je vrolijk van, wat goed is voor je uitstraling en dat is weer handig voor je sollicitaties. Stel je open voor nieuwe kennis en blijf bij jezelf. Ik heb via JobOn veel geleerd en leuke en nuttige contacten op gedaan en ik kan het iedereen aanraden.

- Liza (Haalderen)