• personal branding

 • solliciteren

Kom in beeld met jouw pitch!

Leerdoelen

 • Hoe werkt ons brein met betrekking tot verhalen vertellen?
 • Hoe kun je een verhaal maken zodat jij wordt uitgenodigd voor een gesprek?
 • oe zorg ik ervoor dat ik aantrekkelijk overkom tijdens een gesprek?
In ons hele werk- en privéleven zijn we bezig anderen te overtuigen van onze ideeën. Of dat nou het verkrijgen van klanten is, iemand overtuigen om mee te doen met survivaltocht, onderhandelen over de aankoop van een huis, je baas overtuigen van een idee of een sollicitatiegesprek voeren. We gebruiken verhalen om anderen te overtuigen om iets te doen wat wij graag willen. Hoe krijg je dat nu voor elkaar?

Je hoeft geen natuurtalent te zijn om goede verhalen te kunnen vertellen. Het gaat om de methodiek die aansluit bij hoe ons brein werkt. Sommige verhalen zijn interessant en overtuigend, andere zijn saai en overtuigen totaal niet. Deze webinar/workshop gaat precies over dit onderwerp.


Hoe presenteer ik mezelf onderscheidend zodat die werkgever voor mij kiest? Wat maakt mij uniek? Hoe kan ik in een paar zinnen uitleggen wie ik ben en wat ik te bieden heb? Hoe kan ik een onderscheidend LinkedIn profiel opstellen dat bij mij past?

Jezelf duidelijk neerzetten kan enorm helpen om sneller het werk te krijgen dat je graag wil. Het gaat erom dat je op een interessante manier vertelt wie jij bent, wat jou uniek maakt. Essentieel hierin is authenticiteit. Je verhaal moet echt zijn, bij jou passen, het verhaal ís wie je bent!

Resultaat van dit webinar:
Inzicht in de kracht van jezelf. De tekst die je tijdens de workshop gaat formuleren kun je gebruiken voor LinkedIn, je cv en website. Je verhaal is ook te gebruiken tijdens netwerken. Na dit webinar kun je in 1 minuut op een onderscheidende manier vertellen wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je wilt.

Bereidt je alvast voor op de workshop door na te denken over:
– Wie ben ik?
– Wat is mijn bijdrage aan een werkgever?
– Wat kan ik goed?
– Wat wil ik?

Alex Berendsen heeft jaren geleden een rigoureuze carrièreswitch gemaakt en het werk gekozen waar zijn hart ligt. Hij werkte bij een grote bank en is nu een ervaren coach. Hij begeleidt anderen die hetzelfde verlangen hebben het werk te doen waar ze blij en gelukkig van worden. Alex is nieuwsgierig, open en kan provocerend zijn. Alex wordt gewaardeerd omdat hij mensen in beweging kan brengen op weg naar wat ze echt willen in hun werk en leven.

Heb jij je circa 30 minuten of korter van de voren pas aangemeld? Log dan om 9.00 uur in via: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-nieuwe-titel
 • eventmanager

  Petra Van der Vlugt

 • over de trainer

  Alex Berendsen

  "Personal Coach, Loopbaanbegeleider en Trainer | Met meer rust en zelfvertrouwen naar je levensmissie"

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)