Kijk, het werkt!

Leerdoelen

  • Anders leren kijken naar kunst
  • Inzicht krijgen in je bedreigingen en kansen in het zoeken naar werk
  • Nieuwe ideeën opdoen om je voornemens te realiseren

Het nieuwe jaar is begonnen. Een jaar waarin jouw zoektocht naar een baan verder gaat. Met welk voornemen zet jij jouw zoektocht in?

Verscherp je kijkvermogen en zie wat voor jou werkt. In deze online workshop slaan we de rijen over en slenter je thuis achter je PC door internationale top musea. Zoom in op een kunstwerk wat jou meer vertelt over waar je bedreigingen en kansen liggen op werkgebied. Met interactieve oefeningen helpen we elkaar die kansen te zien. 

Loop virtueel door beroemde musea en ontdek de kracht die jij gaat inzetten om je voornemen dit jaar te realiseren.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Eva Grosfeld

Als docent, trainer en procesbegeleider help ik mensen bij het verstevigen van hun persoonlijk moreel kompas tot een betrouwbare innerlijke raadgever bij het maken van keuzes. Het versterken van zelfinzicht, bewustwording, inspiratie en verbinding is wat ik bij mensen teweeg wil brengen. Mijn manier van werken gaat verder dan het puur talige. Zo maak ik in workshops en bijeenkomsten gebruik van film, fotografie en kunst als uitgangspunt om reflectieprocessen in gang te zetten en in contact te komen met ons moreel kompas. De ervaring leert dat we via de verbeelding onszelf oefenen in aandachtig kijken en verbinding leggen tussen wat we zien, voelen en weten.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)