• coaching

  • solliciteren

Kies voor jezelf! Nu is de tijd voor een carrière switch

Leerdoelen

  • Ontdek in welke sectoren jouw skills van waarde kunnen zijn
  • Deel ervaringen en tips met andere werkzoekenden
  • Leer hoe je met een flexibele leerroute een carriere switch kan maken
Profiteer van de kansen in de huidige corona crisis en onderzoek hoe jij kunt overstappen naar een vitaal beroep.
Heb je de afgelopen jaren gewerkt in de zakelijke dienstverlening en wil je aan de slag in bijvoorbeeld zorg&welzijn, onderwijs, techniek of  ICT? Start vandaag! Hoe? Dat gaan we in deze online workshop toelichten.
 
Jij hebt waarschijnlijk een cv met veel interessante werkervaringen, een diploma en een hele set aan waardevolle skills. Met deze bagage kan jij in rap tempo klaar worden gestoomd voor een beroep in een andere branche, zonder dat je daarvoor naar school hoeft. De flexibele leerroute biedt de mogelijkheden om bij een werkgever op de werkvloer een erkend diploma te halen. In deze online workshop vertelt Chhetri Ober, één van de aanjagers van de Flexibele Leerroute, welke mogelijkheden er zijn om omgeschoold te worden naar een ander beroep, zonder daarvoor eerst naar school te gaan. 
 
Door te leren tijdens het werken, kan jij nog vóór de zomer een carrièreswitch mogelijk maken. Tijdens de online workshop kun je je vragen stellen aan Chhetri en ga je met andere werkzoekenden in gesprek en deel je onderling ervaringen, tips en ook netwerkcontacten!
  • eventmanager

    Pieter Vermeer

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)