Kennissessie FutureLab voor organisaties

Leerdoelen

  • kennismaken met Stichting JobOn en het FutureLab team
  • informatie over de online training FutureLab
  • onderzoeken samenwerking in het aanbieden van deze training
  • gelegenheid tot het stellen van vragen

Een kennissessie voor samenwerkingspartners van Stichting JobOn en werkgevers, ondernemers en iedereen met interesse in het aanbieden van de training FutureLab.


Digitaal bewust werken aan je loopbaan 

JobOn is er voor iedereen die wil werken aan de loopbaan. In samenwerking met landelijke partners willen wij de mismatch in de arbeidsmarkt oplossen en zorgen dat het beschikbare talent wordt ingezet.

De technologische ontwikkelingen en de digitalisering op de arbeidsmarkt neemt toe en dit vraagt om de juiste mindset én de kennis van de digitale vaardigheden die nodig zijn in de baan. Daarom is er FutureLab; één van de programma's van Stichting JobOn. 

JobOn heeft in 2021 in samenwerking met landelijke partners, de training FutureLab ontwikkeld. Een online training die een bijdrage levert in de mismatch op de arbeidsmarkt van doelgroep 50+. Lees ook de publicatie van februari 2023 van de Sociaal Economische Raad Een leven lang ontwikkeling - FutureLab

FutureLab; een online training voor iedereen die wil werken aan de loopbaan

In 2023 wordt deze training, vanuit financiering van de Goldschmeding Foundation, ING Fonds en het GAK,  aangeboden. Wij werken hierin samen met onze partners Iamdigital, eelloo en SER. Deze training maakt werkzoekenden (met of zonder baan) digitaal bewust. In een blended interactief programma van drie bijeenkomsten, een escape-room en een digitale e-learning leren deelnemers over de invloed van automatisering en digitalisering op de baan van nu én de baan van de toekomst.

Naast inzicht in de technologische ontwikkelingen draagt dit programma bij aan meer zelfvertrouwen om (opnieuw) de arbeidsmarkt te betreden. En voor werkenden maakt dit programma bewust van de digitale vaardigheden die nodig zijn om de baan optimaal en met plezier uit te voeren. 

Meer informatie over de inhoud van de training https://jobon.nl/futurelab/

Nieuwsgierig naar dit programma? Meld je aan voor deze kennismakingssessie, waarin Willy Pardijs, trainer en coach van FutureLab jou informeert over de training FutureLab.

Individueel en maatwerk

Deze training kan individueel worden aangeboden. Ook is er de mogelijkheid om deze training incompany en/of voor een specifieke doelgroep en/of branche aan te bieden. Na deelname aan deze kennissessie maakt Josée Blanken (algemeen directeur JobOn), een vervolgafspraak om jouw ideeën te bespreken en werken wij een maatwerkvoorstel uit passend bij jouw behoefte. 

PS wil jij je inschrijven als individuele deelnemer? Je bent welkom voor deelname door je aan te melden via https:/jobon.nl/futurelab/

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Willy Pardijs

Ik help authentieke vakinhoudelijke experts, adviseurs en professionals om te DOEN. Met jouw persoonlijke plan loop je met heldere stappen naar je doel en de unieke wijze van mijn focuskompas biedt jou direct inzicht en vooral rust. Je maakt de omslag van in je hoofd blijven zitten naar praktische zaken en digitale tools. Je bent een expert in jouw vakgebied en hebt je al op meerdere fronten bewezen. Bovendien wil jij met jouw kennis, producten of diensten het verschil maken in de wereld. Het lukt je echter maar niet om in de flow te komen, hoewel je een duidelijke missie en een heldere visie hebt en je de noodzaak voelt om een waardevolle bijdrage te leveren op deze aarde. Weet dat jouw Focus je geloofwaardigheid is. Je wilt graag meer bereiken, maar je hebt geen idee hoe, waar en wanneer? Daarom wil ik je leren hoe je die eerste stap kunt zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Focus houden namelijk voor iedereen mogelijk is. Kom je kennismaken?

Ik zou elke werkzoekende ten zeerste aanraden om zich aan te sluiten bij JobOn, omdat je dan onderdeel bent van een grote community die begrijpt wat je doormaakt en je steunt bij het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden.

- Laureen de Vlugt