Kennisevent: Focus krijg je als je kiest

Leerdoelen

  • Krijg focus door te kiezen
  • Leer loslaten
  • Durf te kiezen om te groeien

Partnerevent JobOn & Bibliotheek 

Werk aan focus en voorkom dat je dag vervliegt, zonder dat er iets uit je handen komt. Focus krijg je als je kiest. Pas dan kun je je aandacht ergens opleggen en is er ruimte om te groeien. Tijdens deze online workshop laat trainer en coach Willy je zien hoe je dat doet en waarom het zo belangrijk is. 

Kiezen is verliezen’ hebben we altijd geleerd. Helaas staat dit in ons brein gegrift. Maar het klopt niet, want kiezen is winnen! En ja, kiezen is eng. Want het betekent dat je dingen gaat loslaten en uitsluiten.

Juist daarom moet je het doen, want loslaten is bevrijdend. Als je nee zegt tegen al dat andere, zeg je ja tegen jezelf en je eigen leven. 

 


Dit online event is een onderdeel vanuit ons aanbod voor bilbiotheken vanuit een samenwerking met de KB. Iedereen is welkom mee te doen. Wil je meer weten over het aanbod en de samenwerking vanuit de KB? Lees verder.

Wie organiseert dit event?

trainer

Willy Pardijs

Ik help authentieke vakinhoudelijke experts, adviseurs en professionals om te DOEN. Met jouw persoonlijke plan loop je met heldere stappen naar je doel en de unieke wijze van mijn focuskompas biedt jou direct inzicht en vooral rust. Je maakt de omslag van in je hoofd blijven zitten naar praktische zaken en digitale tools. Je bent een expert in jouw vakgebied en hebt je al op meerdere fronten bewezen. Bovendien wil jij met jouw kennis, producten of diensten het verschil maken in de wereld. Het lukt je echter maar niet om in de flow te komen, hoewel je een duidelijke missie en een heldere visie hebt en je de noodzaak voelt om een waardevolle bijdrage te leveren op deze aarde. Weet dat jouw Focus je geloofwaardigheid is. Je wilt graag meer bereiken, maar je hebt geen idee hoe, waar en wanneer? Daarom wil ik je leren hoe je die eerste stap kunt zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Focus houden namelijk voor iedereen mogelijk is. Kom je kennismaken?

Kennis maken met mensen, netwerken werkt! Ik heb mijn baan via mijn netwerk gevonden. Ik hoorde over deze vacature via een kennis.

- Arina