Kennisevent: Digitaal bewust in jouw loopbaan

Leerdoelen

  • Kom meer te weten over de snelheid van digitalisering op de arbeidsmarkt
  • Krijg tips en inzichten die jou helpen bij ontwikkelingen op digitaal gebied in jouw loopbaan

Partnerevent JobOn & Bibliotheken

De ontwikkelingen op digitaal gebied gaan razendsnel en banen veranderen. Er wordt meer geautomatiseerd en digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in de arbeidsmarkt.

Tijdens deze interactieve workshop staan we hierbij stil. We bekijken waar jij (of je organisatie) nu staat. We delen tips en inzichten die jou verder helpen bij de ontwikkelingen op digitaal gebied in jouw loopbaan.

Onze enthousiaste trainer Pieter Vermeer ontmoet je graag tijdens dit online event. Meld je aan via de aanmeldbutton.

Dit online event is een onderdeel vanuit ons aanbod voor bilbiotheken vanuit een samenwerking met de KB. Iedereen is welkom mee te doen. Wil je meer weten over het aanbod en de samenwerking vanuit de KB? Lees verder.

Wie organiseert dit event?

trainer

Pieter Vermeer

Pieter is oprichter en directeur Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem).

eventmanager

Petra van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten. Ik kan me goed verplaatsen in de ander, help en luister graag en ga op zoek te gaan naar de juiste (creatieve) oplossing. Ik ben een echte doener en organisatorisch ben ik sterk.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)