• flow & fun

JobOnBoarding

Leerdoelen

  • Hoe organiseer je een workshop?
Elke maand organiseren wij voor nieuwe eventmanagers een Introductie-training.  Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig een eigen event in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers. Om je hierbij te helpen heeft JobOn een trainingsprogramma opgesteld, zodat jij snel kan beginnen met organiseren.

Wat gaan we doen?

- Elkaar leren kennen en hiermee je netwerk vergroten
- Je komt meer te weten over DeBroekriem als organisatie
- Hoe organiseer je een eerste event?
- Jezelf voorstellen aan de community middels een video-pitch

Heb je tijd die je graag wilt investeren in anderen én in jezelf? Wil jij één – of meerdere – events organiseren voor mede-werkzoekenden? Meld je dan aan via het interesseformulier. Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie-omgeving en krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de trainingsdag op 26 februari.
  • eventmanager

    Danny Stigter

  • over de trainer

    Pieter Vermeer

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)