JobOnBoarding Online!

Leerdoelen

  • Je leert nieuwe vaardigheden, zoals zelf een event organiseren.
  • Je leert je netwerk uit te breiden.
  • Je leert om jezelf te activeren en het podium te pakken.

In-between-jobs? Als Eventmanager (m/v) organiseer jij een event en laat je richting werkgevers zien wat je in je mars hebt. Elke maand organiseren wij voor nieuwe Eventmanagers een Introductietraining.

Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig een eigen event in één van de steden (nu online) waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers. Om je hierbij te helpen heeft JobOn een trainingsprogramma opgesteld, zodat jij snel kan beginnen met organiseren.

Wat gaan we doen?
- Elkaar leren kennen en hiermee je netwerk vergroten
- Je komt meer te weten over JobOn als organisatie
- Hoe organiseer je een eerste event?
- Jezelf voorstellen aan de community middels een video-pitch

Ben jij in-between-jobs? Heb je tijd die je graag wilt investeren in anderen én in jezelf? Wil jij één – of meerdere – events organiseren voor mede-werkzoekenden? Meld je dan aan via het interesseformulier.

Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie-omgeving en krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de online JobOnBoarding op maandag 17 augustus

Interesse? Aanmelden kan tot en met 14 augustus 09.00 uur via het aanmeldformulier op de website: https://jobon.nl/eventmanager

  • eventmanager

    Danny Stigter

"De uitdaging voor het organiseren was voor mij een onbekend gebied, maar het versterkte de zoektocht functie naar een nieuwe baan, ook omdat ik de onderwerpen voor events zelf kon bedenken. Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)